- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki7
tag
válasz
Handesen #3348 üzenetére
PLA-hoz egyszerű üveglap, hajlakkal bőségesen lefújva (jól kiszárítva), 60 fokos bed, amikor lehűl a bed, magától elválik.
Nekem ez vált be.Más:
A GearBest-en a Tevo Tarantula 196 USD (EU PLUG kiválasztva)ingyenes szállítás Priority Line 35-40 munkanap
vagy
Expedied Shipping 3-10 munkanap plusz 71 USD-értGondolom az Expedied Shipping-et választottad?
-
szaki7
tag
válasz
Handesen #3262 üzenetére
Éppen egy ilyen Tevo Tarantulára várok, hogy legyen európai raktáron, hogy megússzam a vámolást.
Megnéztem a linkelt GearBest oldalt, de ott azt látom, hogy kínai raktáron van.
Az EU PLUG Custom options azt jelentené, hogy vám nélkül megkapom?Valaki néhány hozzászólással ezelőtt azt írta, hogy hamarosan lesz EU-ban is, az melyik kereskedőnél lesz?
Ebay-en vagy Aliexpressen?Elnézést kérek layerkétől, hogy még egy félig off-ot írtam, de ezt a kérdést hiába tenném fel a vámos topikban.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Handesen #3230 üzenetére
Ha Magyarországra akarod rendelni, akkor nem járható a német raktár, tudtommal onnan ide nem küldenek.
Nézz egy összehasonlító videót:
VS Videó
Anet A8
TEVO Tarantula
eMotionTech Rework
Geeetech I3
Mankati e180
TEVO Black Widow
TEVO Delta
Creality CR-10Nem néztem még meg a videót, de tippre a CR-10 fog nyerni.
-
Dalee
aktív tag
válasz
Handesen #3202 üzenetére
Amit kaptam az már nem a képen látható verzió, hanem továbbfejlesztett. Pl. az X motort már nem három csavar tartja, hanem négy (Lsd.
régebbi hozzászólásom fotóját.). -
szaki7
tag
válasz
Handesen #3202 üzenetére
Én is vettem ebből az ANET A8-ból és nagyon korrekt gép.
A tápja egy kapcsoló üzemű táp, harmadik évezredi technika, nem hinném, hogy kigyulladna.
(Azért felügyelet nélkül nem üzemeltetem, amikor otthon vagyok, akkor dolgozik.)
A heated bed csatlakozója csavaros szorítású, nincs vele baj.
Amivel bajom volt a hotend csatlakozója, az többnyire nem érintkezett.
Tudom, hogy nem szakszerű, de nem tudtam mást csinálni, mint fixen beforrasztottam a csatlakozó tüskéjéhez.
Azóta tökéletes a kontaktus. -
Kephamos
addikt
válasz
Handesen #3201 üzenetére
Igen, valóban.
Anycubic Kossel 170 USD+58 USD expressz postával, alapanyag és fűthető tárgyasztal nélkül vs 2017 Classic TEVO Tarantula I3 2 tekercs alapanyaggal 214 USD? Melyiket tanácsoljátok? Az első nekem szimpatikusabb konstrukció, illetve gyorsabban képes nyomtatni. Mekkora áfa, illetve vámköltségre kell számítani?
-
Dalee
aktív tag
válasz
Handesen #3189 üzenetére
Szia,
Én is Anet A8-at vettem, az előző hozzászólásimból látszik, hogy még az elején tartok a beállítgatásnak/tanulásnak.
Abban az esetben, ha az A8 mellett döntesz ajánlom az Ebay oldalt. Én is tőlük rendeltem bő egy hónapja, akkor még 5000 Ft-al drágább volt. Előnye, hogy németből küldik, 3-4 nap alatt ideért, illetve nincs VÁM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest