- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiv8
tag
válasz
Holleanyo #26803 üzenetére
Köszönöm a javaslatot és a képet, most már látom mit keressek. Sajnos nekem is át kell néznem az összes derékszöget, mert akár hogy szintezgetem nem az igazi. Bár már nyomtattam de nagyobb tárgynak így nem állnék neki.
Más. Valami nagyon régi FW-el küldték a nyomtatót, nézegettem a creality oldalát, de nem tiszta, hogy melyiket kellene letöltenem. Mindegyikben benne van a BLtouch, de nekem nincs olyan, valamint mit takar az adapter board? A driver chipet sem tudom leolvasni, mert hűtőborda van rajta. Ha ezt 4.2.2 Ender-3 pro 32bit Marlin2.0.1 BLtouch V1.1.2without adapter board.rar letöltöm, jó lesz? (E3 pro, 4.2.2 az alaplap verzió. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest