- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz norbiv8 #26745 üzenetére
Nekem is pro van ugyan ilyen problemaval, en ugy oldottam meg, hogy kozepen a magnes lap ala tettem maszkolo szalagot, igy amikor rateszem a masneslapot kozepen megemeli es igy sik lesz az asztal.. 60 foknal nem szoktam feljebb menni hofokban..
[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Holleanyo
tag
válasz norbiv8 #26745 üzenetére
Minden Ender 3 tulajnak ajánlom a teljes körű derékszögelést és 2db oszlopmerevítő beépítését. Én két órát töltöttem el a beállításokkal. Szerszámok : asztalos derékszög, iskolai műanyag vonalzó, tolómérő, gumikalapács, satu, fehér lap, erős fényű lámpa. Elég tekintélyes eltérések voltak mind a három irányba. Legjobban a Y sín volt elbillenve, mivel ez csak középen van megtámasztva.
[ Szerkesztve ]
Ender 3 - “az áramjárta vezető pont ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak hát más a fogása”
-
Saccco
nagyúr
válasz norbiv8 #26920 üzenetére
Keress valami YT videót, ami végigvisz a flash folyamatán.
Pl. Teaching Tech-nek van pár egész jó videója. [link]█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest