Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Den

veterán

válasz nézzbe #152 üzenetére

Tudom hogy ipari cucc, pont azért tetszik. :) Mostanában sok nyomtató-építős videót, bolgot, stb néztem, és gyakorlatilag mindenhol ugyanazoknak a megoldásoknak a különböző verzióit látom. Vagy a végtelenül egyszerű 8mm-es körvezetékes, különböző igényességű perselyekkel és rögzítésekkel, vagy aki kilép a körvezeték, kábelkötöző, műanyag mechanikák szentháromságból, az meg megpróbálja újra feltalálni a spanyol viaszt, mindenféle túlbonyolított, dögnehéz konstrukciókkal. De a fogazott szíj mindenhol alap..,
    Ez meg itt van készen. Erős, kompakt, pontos, csendes, tartós, asszem még integrált végállás kapcsolókkal is lehet rendelni.
    Próbáltam hasonlót kereseni ebay-en, de csak masszívabb, nagyobb motorral szerelt, komplikáltabb szerkezeteket találtam. Azok olyan 40k környékén voltak. A linkelt cucc egyszerűbb (tulajdonképpen egy nema17 léptetò motor, egy darab precíziós extrudált alumínium profil és egy precíziós orsó-anya kombó), szerintem olcsóbb mint amiket találtam, de legyen 40k.. Egy olyan delta nyomtatóhoz kell 3ilyen és kész a mechanika. Kell két masszív összekötőlemez, a három kar, és az extruder tartó. 120k és az aprólék. Én xy rendszerűben gondolkodom, ha egyszer oda jutok hogy építek egy másik mechanikát, akkor ezektől biztos kérek árajánlatot.

Új hozzászólás Aktív témák