Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Tudom hogy ipari cucc, pont azért tetszik.
Mostanában sok nyomtató-építős videót, bolgot, stb néztem, és gyakorlatilag mindenhol ugyanazoknak a megoldásoknak a különböző verzióit látom. Vagy a végtelenül egyszerű 8mm-es körvezetékes, különböző igényességű perselyekkel és rögzítésekkel, vagy aki kilép a körvezeték, kábelkötöző, műanyag mechanikák szentháromságból, az meg megpróbálja újra feltalálni a spanyol viaszt, mindenféle túlbonyolított, dögnehéz konstrukciókkal. De a fogazott szíj mindenhol alap..,
Ez meg itt van készen. Erős, kompakt, pontos, csendes, tartós, asszem még integrált végállás kapcsolókkal is lehet rendelni.
Próbáltam hasonlót kereseni ebay-en, de csak masszívabb, nagyobb motorral szerelt, komplikáltabb szerkezeteket találtam. Azok olyan 40k környékén voltak. A linkelt cucc egyszerűbb (tulajdonképpen egy nema17 léptetò motor, egy darab precíziós extrudált alumínium profil és egy precíziós orsó-anya kombó), szerintem olcsóbb mint amiket találtam, de legyen 40k.. Egy olyan delta nyomtatóhoz kell 3ilyen és kész a mechanika. Kell két masszív összekötőlemez, a három kar, és az extruder tartó. 120k és az aprólék. Én xy rendszerűben gondolkodom, ha egyszer oda jutok hogy építek egy másik mechanikát, akkor ezektől biztos kérek árajánlatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest