- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
2thletme2day #4721 üzenetére
Ha Gearbestről rendeled van most kuponkód, így 310 dollár. "TORNADOS"
Más: Esetleg EU raktárból nem lehet rendelni? Csak gyorsabban itt lenne és nem kellene a vámmal szórakozni..
-
bigrob
őstag
válasz
2thletme2day #4721 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam, de a szerintem a TEVO jobb választás, mert tudja ugyanazt, mint a Creality, de gyorsabban melegíti a heatbed-et, több fém elem van rajta ami a Crealityn 3D nyomtatott műanyag.
Én is hasonló cipőben járok, több mint valószínű, hogy nekem is Tornado lesz, csak kíváncsi vagyok a srácok itt mit mondanak, hogy megéri-e a Tarantulával foglalkozni, vagy inkább a Tornado mellett döntsek. Esetleg más alternatívát tudnak-e.. -
crea1984
tag
válasz
2thletme2day #4693 üzenetére
Szerintem sima..nem tudom mi a különbség. ( nem cr-10s)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest