Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnénk megkérni minden kedves fórumozót, aki videókártya ajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
(mellé)beszélgetést itt kéretik megtenni: VGA kibeszélő offtopik
Köszönjük.[ Módosította: koncsik ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Rendhagyó kérdéssel érkeztem hozzátok! Processzor vásárlás előtt állok és mivel nem játszok, meg semmi extra, így arra gondoltam hogy megelégednék a processzorban található IGP-vel. Viszont vannak jóárasított procik IGP nélkül.
A kérdés az, hogy mit tud egy Intel HD630 vagy a csúcs APU-s IGP, milyen diszkrét VGA-val egyenértékűek? A topikban keresgélve ezt találtam, ez gondolom azóta is releváns, nem változott semmit, hiszen ma is ezek a csúcs IGP-k?! Látom a grafikon alapján, hogy kétszer olyan erős egy R7 250, viszont nekem nincs is szükségem ennyi lóerőre, pláne nem 20 ezer forintért!
Nézegettem a legolcsóbb kártyákat az iponnál, 10 ezertől indulnak, GT610, GT710, R5 230. Na ezek kábé mit tudnak a fent említett beépítettekhez képest?
Mert ha mondjuk 10 ezer forint a difi az IGP-s proci, és a sokkalta erősebb IGP nélküli proci között, akkor egye-fene bevállalnék egy különálló kártyát is, hogy legyen kép a monitoromon!

Feltéve ha ezek a megoldások nem gyengébbek még az IGP-knél is!
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001