Aktív témák
-
Jester
aktív tag
Nekem még egy TNT2 M64 döcög otthon a gépemben. Szerintem álom is marad számomra egy megfizethető árú kártya. 9500 nem beszerezhető boltból, 9200 gyengusz, 9600-ra pedig nem jó szívvel költenék, lévén a korábbi generáció erősebb. (Tudom, tudom vegyek használtan egy Ti4200-t...) Az a baj ezzel, hogy inkább a képminőség zsámítana nálam elsősorban, és csak másodlagos a teljesítmény 3d alatt. Igazából egy matrox lenne a non-plussz ultra, lévén rengetedet ülök képernyő előtt, de azt nem a pénztárcámhoz mérték.
Marad a nyavajgás, és a remény, hogy a következő Radeon széria végre tényleg fejlesztés lesz a R300 után, nem csak igazából optimalizáció, és gyártási költség csökkentés. Ja, és mindez jó áron. Na, kidühöngtem magam péntek délutánra.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest