Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M43g
aktív tag
Nekem most THL5000-em van, mindent megeszik, csak lassan. Tesómnak egy régi Motorola Atrix 2, az válogatós. Szerencse kérdése is.
Közben elég sokat kerestem, de egyszerűen megbízható, 1A töltőt nem lehet találni, csak amit gyárit adnak. Nekem azért is lenne lényeges az 1A, mert az már elég ahhoz, hogy egy 5000mAh akksit feltöltsön egy normál éjszaka alatt, de minden kütyü tölthető vele, egyikhez sem túl durva. Vettem egy USB árammérőt (a feszültséget még ki lehet ugye mérni, de az áramerősséghez a mérőkapcsolást megszervezni már macera, ez a telefon pedig nem tudja mérni), de az a jel zaját nem tudja mérni, ahhoz oszcilloszkóppal kellene vizsgálnom...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest