- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve_Brown
senior tag
Kár, hogy kihalt a topik. Megkérdezném, hogy most milyen olcsó ajánlható olyan USB-C adapter van ami képes a Samsung 25W-os gyorstöltését is kiszolgálni? A media marktos USAMS nem tudja
-
psg5
veterán
Ezek a tolto allomasok mennyire megbizhatok? Illetve aksira rossz hatassal lehetnek?
[link] -
elprimo
tag
Üdv . Ez a topic tűnik aktívnak, megkérdezem hátha . iPad és audio eszközök töltésére keresek otthonra olyan eszközt ami tud egyszerre minimum 2 eszközt tölteni , ami észleli ha maximumra feltöltötte őket és automatikusan lekapcsol , gyorsan tud tölteni , illetve maga az eszközt is gyorsan lehessen feltölteni , legyen rajta be/kikapcsolo gomb, mutassa mennyi van az akksiban, illetve ha létezik ilyen gombbal lehessen választani hogy maga az eszköz mikor kapjon áramot ,ha fel akarom tölteni . (Nem akarom ki be húzni belőle az USB kábeleket töltés esetén , ez érvényes maga az eszköz , illetve a többi eszköz toltesere is). Hordozása egyáltalán nem fontos, csak itthon lenne használva , és a lényeg a fentiek alapján kényelmes legyen a használata , csak gombok nyomkodasaval szeretném használni , kábelek ki/be hozása nélkül belőle . VAN ilyen készülék egyáltalán ?
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Van egy BlitzWolf BW-S2 4.8A 24W Dual USB töltőm, tölthetek vele, egy Samsung Galaxy A9 -et? Menni fog vele a gyorstöltés?
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Szeretném ezt a topikot kicsit életre kelteni a következő töltővel és a hozzá tartozó kábelekkel:
Aljzat: Anker USB C Ladegerät PowerPort II Dual Port
USB-A 2.0 to micro-USB 2.0: Anker Powerline+ 90 cm / 0.9 m Micro USB Kabel
USB-C to USB-C 3.1: Anker Powerline II USB-C auf USB-C 3.1
Én nagyon elégedett vagyok márka minden termékével és csak ajánlani tudom őket. Aki esetleg töltőt keres ezzel a márkával esélytelen, hogy mellé lőjön.
-
C64
őstag
Hali
Él még ez a totyik?
A hama töltők szerintetek mennyire megbízhatóak? Vagy jobb lenne inkább nevesebb gyártótól vásárolni? Pl samsung, phillips, energizer, nokia stb? -
prime_adam
aktív tag
Helló!
Igazából elég egyszerű lenne a kérdés. Samu s4 töltőjének kábele elszakadt. Az adapternek még jónak kell lennie. Elég, ha veszek hozzá usb-micro usb kábelt és azt csatlakoztatom az adapterhez? -
LámaZ
addikt
Még nem is láttam ilyen töltőt, amely ennyiféle feszültséget képes kiadni: 5, 7, 9, 12 V.
Ígéretesnek tűnik.
Olyan eszközöket tölt, amúgy, amelyek támogatják a
- Qualcomm Quick Charge 2.0 (van ebből már 3.0 is) vagy a
- Mediatek Pump Express (van ebből már Plus is)
technológiákat. -
SJaika
tag
Helló
Erről a töltőről mi a véleményetek?
Megéri megvenni? -
M43g
aktív tag
Nekem most THL5000-em van, mindent megeszik, csak lassan. Tesómnak egy régi Motorola Atrix 2, az válogatós. Szerencse kérdése is.
Közben elég sokat kerestem, de egyszerűen megbízható, 1A töltőt nem lehet találni, csak amit gyárit adnak. Nekem azért is lenne lényeges az 1A, mert az már elég ahhoz, hogy egy 5000mAh akksit feltöltsön egy normál éjszaka alatt, de minden kütyü tölthető vele, egyikhez sem túl durva. Vettem egy USB árammérőt (a feszültséget még ki lehet ugye mérni, de az áramerősséghez a mérőkapcsolást megszervezni már macera, ez a telefon pedig nem tudja mérni), de az a jel zaját nem tudja mérni, ahhoz oszcilloszkóppal kellene vizsgálnom... -
LámaZ
addikt
Ez egy kemény dió.
Van egy Huawei 4G_E5372 mifim, és egy év után nem akar bevenni semmilyen fali töltőt. Így most arra vagyok kényszerítve, hogy működtetem az aksijával ameddig bírja, majd azt feltöltöm egy külön aksitöltővel, és így tovább. Illetve, msot két aksim van, azokat használom/töltöm felváltva.
Úgy néz ki, hogy a hálózati/fali töltő egy idő után túltölti a kütyüt, és az, hiába mutat 100%-os töltöttséget, bedobja a törülközőt, nem működik tovább. Uganez a probléma egy GPS-navigációra használt PNA-val is, kizárólag a gyári töltőjével működik.
Ezzel a mifivel meg az a baj, hogy a mobilszolgáltatóm nem adott hozzá töltőt.Sajnos, ez a kínai készülékek hibája. Nincs bennük intelligencia a töltés szabályozására.
-
M43g
aktív tag
Alapos keresés után sem találtam olyan fórumtémát, ami a mobil töltőkkel foglalkozik általában.
Amilyen témákat itt találtam: családi-több portos, napelemes.
Amilyet nem: nem kacat, reális árú, megbízható, biztonságos töltők listája.Kimerítő cikk egy fake iPhone töltő vs valódi iPhone töltő témában angolul tudóknak: [link]
1. opció: Az IKEA 3 portos töltője, 2600 forint körül.
Ha van jobb, kilőve, lásd lejjebb.2. opció: Ebayen 300 forint körül lehet kapni életveszélyes darabokat.
Nyilván kilőve.3. opció: Gyári darabok, 5000-5500 /db áron.
Ennyi pénzem nincs, és hülye sem vagyok, tehát kilőve.4. opció: Megbízható töltő, 1 porttal, 1A, és valahol 500-5000 forint között.
Nekem több (mondjuk 5 db) ilyen töltőre lenne szükségem, mivel a feledékeny oldalbordám állandóan elhordja, széthordja őket. Ha van jobb áron, mint az IKEA töltője, akkor várom a javaslatokat!Illetve bármi jöhet, amiről tapasztalat van (napelemes, többportos, autós, autós-többportos, stb.), hogy legyen egy hely, ahol az egyszeri poweruser tájékozódni tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Excel topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest