- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
pusihusi #13966 üzenetére
Én megnéztem a linket a TV-ről, amit linkeltél, de nem tudom, mit lehet arra válaszolni, hogy olyan van-e.
Van. :-)A kérdésed pedig, hogy mért nem tudod az összes csatornát beállítani, hát erre sem hiszem, hogy valaki tudna bármit is mondani egy olyan TV esetében, amilyen valószínűleg senkinek sincs itt.
Próbálj állítani a csatornahangolás paraméterein, szerintem ennél okosabbat nem lehet mondani.
Az én TV-m hangolásakor lehet állítani, hogy mely tartományokban keressen, és az is kisebb időbe telt, amíg rájöttem, hogy a manuális hangoláskor milyen paramétereket (QAM, jelátviteli sebesség) kell megadni a különböző tartományokba eső adóknál, de ezt a szolgáltatód honalpjáról kinyert doksikból ki lehet olvasni.
Kérdezz konkrétabbakat. -
Bozek
nagyúr
válasz
pusihusi #13913 üzenetére
99%, hogy nem. A Rev1-essel még működhet, de a Rev2-es nagyon gáz lett, én visszaküldtem az eladónak. Igaz, nálam Tarr a szolgáltató, de volt itt a topic-ban olyan is, akinek Digi és neki se ment.
Más: Az Alcor DTV Duo-hoz (AF9015) nem tud valaki Win 8.1-es drivert? Nálam kékhalál van, amikor kiválasztok egy DVB-T csatornát, ha felerőszakolom a hivatalos drivert... Vissza is álltam Win 7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest