Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Quadgame94

őstag

válasz NImi81 #88356 üzenetére

OLED esetében a fényerő nagon lényeges. G2 jobb ebbe na tekintetben a C3-nál, de nem sokkal. Tizen OS nem hátrány. És az S90C pedig QD OLED. Sokkal magasabb szín/fehért fényerőre képes. Ha gondod van vele alzánál van akár 30 napos visszaküldés is. DV és DTS hiánya lehet gond az igaz, de én amondó vagyok, hogy a HDR10 QD OLED-en nagyon szép. Ha DTS nem fontos akkor G2 vagy S90C. Neked kell dönteni... Esetleg áruházban vigyél magaddal DV anyagot és nézd meg hogy játsza le őket az LG és a Samu.

• xyzikeee

aktív tag

válasz NImi81 #88356 üzenetére

Szia!
    Ebben a dilemmában voltam kb 1-2 hete. Rengeteg tsztet olvastam és boldogítottam itt ph-n az embereket hogy mondjanak véleményt. Végül Neked kell döntened, én vártam egy olyan álláspontot ami egyértelműen meggyőz, de mire valaki beírta a tutit, addig írt valaki más is az ellenkezőjéről.

Nálam végül az döntött, hogy az LG nél volt 10% kedvezmény és amúgy is vaciláltam az 55 és 65 col között de a 65 már nagyon drága lett volna 550 ezer forint körül.

Aztán a C3 65 az LG-nél 495-re jött ki, és ez volt nálam a döntő.

Egyébként PS5, SDR adások ( focimeccs elsősorban), Netflix, filmezés az elsődleges felhasználás és eddig nem bántam meg.

AZ S90C-t nem láttam élőben, de tesztek és videók alapján úgy tűnik hogy szebbek, élénkebbek a szinei a magasabb fényerő miatt.
    Viszont a garanciális háttéről sok rosszat olvastam míg az LG garanciáztatásáról sok jót.

Összességében lehet, hogy az S90C jobb TV, de itt már olyan TV-k ről beszélünk amelyekkel nem nyúlhatsz mellé, a C3 is tökéletes.

Ha az S90C 65 jött volna ki 500-ra, akkor valószinű inkább azt veszem.
    De megbánni nem bántam meg semmiképp. :)

Új hozzászólás Aktív témák