Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz NImi81 #88356 üzenetére
OLED esetében a fényerő nagon lényeges. G2 jobb ebbe na tekintetben a C3-nál, de nem sokkal. Tizen OS nem hátrány. És az S90C pedig QD OLED. Sokkal magasabb szín/fehért fényerőre képes. Ha gondod van vele alzánál van akár 30 napos visszaküldés is. DV és DTS hiánya lehet gond az igaz, de én amondó vagyok, hogy a HDR10 QD OLED-en nagyon szép. Ha DTS nem fontos akkor G2 vagy S90C. Neked kell dönteni... Esetleg áruházban vigyél magaddal DV anyagot és nézd meg hogy játsza le őket az LG és a Samu.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz NImi81 #88356 üzenetére
Szia!
Ebben a dilemmában voltam kb 1-2 hete. Rengeteg tsztet olvastam és boldogítottam itt ph-n az embereket hogy mondjanak véleményt. Végül Neked kell döntened, én vártam egy olyan álláspontot ami egyértelműen meggyőz, de mire valaki beírta a tutit, addig írt valaki más is az ellenkezőjéről.Nálam végül az döntött, hogy az LG nél volt 10% kedvezmény és amúgy is vaciláltam az 55 és 65 col között de a 65 már nagyon drága lett volna 550 ezer forint körül.
Aztán a C3 65 az LG-nél 495-re jött ki, és ez volt nálam a döntő.
Egyébként PS5, SDR adások ( focimeccs elsősorban), Netflix, filmezés az elsődleges felhasználás és eddig nem bántam meg.AZ S90C-t nem láttam élőben, de tesztek és videók alapján úgy tűnik hogy szebbek, élénkebbek a szinei a magasabb fényerő miatt.
Viszont a garanciális háttéről sok rosszat olvastam míg az LG garanciáztatásáról sok jót.Összességében lehet, hogy az S90C jobb TV, de itt már olyan TV-k ről beszélünk amelyekkel nem nyúlhatsz mellé, a C3 is tökéletes.
Ha az S90C 65 jött volna ki 500-ra, akkor valószinű inkább azt veszem.
De megbánni nem bántam meg semmiképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest