- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
na azt hittem hogy a crucial mx500ra 3 ev gari van..most hozta egyik ismerosom , o vette at, es csak 1 ev van ...na probaltam hivni a pclandot de nem vettek fel uh irtam nekik...majd meglatjuk...
-
bazsimano
őstag
sziasztok! teljesen atlagos felhasznalasra ezek közul melyik lenne a legjobb valasztas?
Western Digital Blue 3D NAND 2.5 500GB
Crucial MX500 2.5 500GB SATA3
Western Digital Green 480GB SATA3arban 21 es 24ezer kozott vannak.
elore is koszonom! -
bazsimano
őstag
sziasztok!
tesomeknak keresek best buy ssd a laptopba. van valami most ami nagyon megeri...tul sokat nem akarnak szanni ra 256os korul vagy picit nagyobb...nagyon max 15-20ezer forint
udv
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok! követező ssd mennyire ajánlott?
Apacer AS350 Panther 2.5 256GB SATA3 95.DB2A0.P100Cvagy inkább felejtős és maradjak a crucial bxnel vagy a wd greennel?
udv
b -
bazsimano
őstag
silicon power mennyire ajanlott?
vagy inkabb egy crucial bx500? -
bazsimano
őstag
sziasztok! best buy 256 vagy nagyobb ssdt tudtok laptopba?
előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Fujitsu a531hez milyen ssdt erdemes venni? Anyoseknal kell egy!
Elore ia koszonom! -
bazsimano
őstag
sziasztok! meg lenne egy kérdésem, mar irtam hogy egy regebbi e5430 dell laptopba keresek ssdt- aki hasznalja edesanyam...semmi extra...csak levelezgetes, net, egy ket dolgot megnez, koltsegeket vezet rajta...
szoval 12880ert samsung evo 860 250gb vagy kinsgton a400 480gb 14ezerert.
melyik lenne jobb valasztas?
elore is koszonom! -
bazsimano
őstag
sziasztok!
e5420ba kompatibilis ey samsung 860evo 240gb?
udv
b. -
bazsimano
őstag
válasz zeusz55 #45848 üzenetére
Itt velemenyeztek inkabb adata sp920 at aja lanak es azt erdemes keresni ahol.megadjak az 5ev garit.
En is most keresgelek unokaocsemnek . -
bazsimano
őstag
sziasztok!
a legolcsobb de meg ajanlott ssd 120gb-os meretben mi lenne?Kingston SSDNow A400 120GB (SA400S37/120G) ez nagyon nem jo?
hp 250 g5 os laptopba menne. tudom nem egy nagy eresztes de ez vanelore is koszonom a hasznos tippeket es valaszokat!
udv
balazs[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
nem tudom hogy egy ilyen laptopba...hp 630 erdemes-e egyaltalan ssdt tenni..nem az enyem..ismerose...de tudnatok ajanalni?1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá? max keret 20ezer huf de ha van olcsobb akkor az is jo
2. Mekkora SSD-re van szükség? 128gb boven eleg
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó? laptop hp630 ...lejhet sata3? nem vagyok bizt benne
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán) haaat passz
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!) minel tobb annal jobb
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD? atlagoselore is nagyon koszonom!
b -
bazsimano
őstag
sziasztok!
kerdesem lenne!
egy nagyon regi laptoba acer aspire 2920z megeri egy kisebb SSDt tenni? ha igen milyen kell bele?
elore is koszonom
udv
b. -
bazsimano
őstag
mindenkinek koszonom aki segitett az ssd valasztasban! vegul intel ssd 520 lett!
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
lassan minden megérkezik ebayrol ( optibay es hasonlo dolgok) uh aktuálissá válik a dolog!
infók:
1. általános felhasználásra,
2. ár: 15e, jobb ár-érték különbség esetén max 20e
3. Jó lenne legalább 128-as, ha nagyobb nem baj
4. Win7
5-6. laptopba lesz dell e5410-be. Mobile Intel® HM55 Express Chipset. Csatlakozo valszeg sata2es.Általános felhasználás, néha dolgozom nagyobb adatmennyiséggel! (kis videoszerkesztes es kepszerkesztes).
Kinezett ssdk:
Intel 520 [link]
crucial mx100 [link]
nezetm samsungot vagy crucialbol az m500 az m550 az mar egy kicsit dragabb lenne...
szerintetetk mi lenne a legjobb? ha van egyeb otlet...
udv
b. -
bazsimano
őstag
válasz Sk8erPeter #23166 üzenetére
meg nem de nem szeretnem, hoyg nalam deruljon ki es hogy usszon egy 20asom...valahogy ez a bukaresti szerviz nem az igazi...
ahogy mondtam mar vettem toluk egy ket termeket de azok osszege nem eri el a ezt az osszeget... -
bazsimano
őstag
akkor ar ertek aranyban, nem figyelmbe veve a garit most mi a legjobb vetel? 120-128asban
crucial mx100
crucial m500
crucial m550
intel 520
adata?max keret18-23e.
elore is koszi
b. -
bazsimano
őstag
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
ezeket az adatokat dobta a program a hdd-re:
Max. Transfer Mode SATA II 3.0Gb/s
Used Transfer Mode SATA II 3.0Gb/s
Interface SATAtehat akkor Sata 2es van es ehhez nyugodtan vehetek egy intel 520as ssdt?
elore is koszonom a valaszokat!
udv
b. -
bazsimano
őstag
válasz Sk8erPeter #23071 üzenetére
hello!
nalam mint extra amator ezeket az adatokat dobja:
Storage
Hard drives
ST9250410AS ATA Device
Manufacturer Seagate
Form Factor 2.5"
Heads 16
Cylinders 30 401
Tracks 7 752 255
Sectors 488 392 065
SATA type SATA-II 3.0Gb/s
Device type Fixed
ATA Standard ATA8-ACS
Serial Number 5VG7VY1M
Firmware Version Number D005SDM1
LBA Size 48-bit LBA
Power On Count 1455 times
Power On Time 169,3 days
Speed 7200 RPM
Features S.M.A.R.T., APM, AAM, NCQ
Max. Transfer Mode SATA II 3.0Gb/s
Used Transfer Mode SATA II 3.0Gb/s
Interface SATA
Capacity 232 GB
Real size 250 059 350 016 bytes
RAID Type Nonetehat akkor most a gepnek a hdds csatlakozoja az sata 2es ha jol ertelmezem?
amugy dell e5410es.
udv
b -
bazsimano
őstag
sziasztok!
2 kozul melyik jobb?
Crucial M500 SSD 120GB (CT120M500SSD1)
Crucial MX100 SSD 128GB (CT128MX100SSD1)udv
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
akkor megint nekifutnék elsőre nem figyeltem annyira oda elnézést!1. általános felhasználásra,
2. ár: 15e, jobb ár-érték különbség esetén max 20e
3. Jó lenne legalább 128-as, ha nagyobb nem baj
4. Win7
5-6. laptopba lesz dell e5410-be. csatlakozók és alaplaprol nem tudok sajna nyilatkozni, probaltam keresgelni de nem talaltam.szerintetek?
elore is koszonm
b -
bazsimano
őstag
sziasztok! ha minden igaz egy par nap mulva hozzajutok egy Dell e5410-hez!
milyen ssdt szerezzek hozza szerintetek? melyik a legjobb ar/ertek kategoriaba? na meg garancia...
koszi
b. -
bazsimano
őstag
válasz bazsimano #11899 üzenetére
szia Bodor!
Írtam, de választ nem kaptam rá eddig, meg tudnád nézni a hozzászólást?
A lényeg, hogy új laptopra most nincsen pénz, a régi az egy hp nx7400, ha minden igaz SATA csatlakozoval...vennék bele egy SSD-t úgy h majd az új gépbe is jó legyen...megoldható? vagy felejtős és inkább gyűjtsem a pénzt és majd egy jó pár hónap múlva vegyem meg az egészet?
üdv
b. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
mar kerdeztem a hp forumban de hátha itt hamarabb kapok választ!Volna egy kérdésem. Van egy régi HP nx7400 laptopom. Mivel most nem állok valami jól pénzügyileg és nem tudok egy új gépet venni, de azért egy kicsit gyorsítani szeretnék rajta, vennék egy SSD-t amit majd az új gépbe átteszek.
A kérdésem,hogy szerintetek milyet kellene és hogy akkor a mostani vinyó helyére kell tennem?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv
balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest