- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambito
tag
válasz
Gubek-Einste #66252 üzenetére
köszi
-
Gambito
tag
Sziasztok korábban már iirtam hogy leszeretném cserélni a korábbi routerem, mert haldoklik.
gigas nethez foleg vezetékes és kb 5-6 másik eszkoz wifis használatához ez elegendo lenne e egy panel lakásba? Leakciozva találtam ezt a terméket: https://ipon.hu/shop/termek/tplink-archer-c5-ac1200-vezetek-nelkuli-dual-bandes-gigabites-router/718057.
koszi a válaszokat
-
Gambito
tag
válasz
Gubek-Einste #66094 üzenetére
egy panel lakás használná, szoval a távolság nem mérvado. Az eddigi router is megtette a magáét. Sebességel sem volt gond csak a szétkapcsolással.
az én baszo gépem használná kábelesen (uvegszál remélhetoleg már), valamint 2-3 laptop 5 telefon csuucsidoben.
20k limit.
igény annyi hogy kábelesen vigye az 1000es digit, wifiben meg valami 300 folott.
-
Gambito
tag
Helló.
Megorulok a routeremtol (RT-N10E). Egy korábban nem jelentkezett hiba merult fel az elmult honapokban, miszerint kb 10 mb tényleges letoltesi sebességnél (torrent), megszakad a kapcsolat és csak uujrainditás utan lesz jo. ez minden esetben iigy van. korábban nem volt gond vele, nem tudom mi torténhetett. Ajánlatot kérnék uuj routerre, lehetoleg Digi 1000es változathoz. ha eljut hozzám is egyszer. Az eddigi választásom a kovetkezo lenne. véleményeket kérhetnék rola? https://ipon.hu/webshop/product/asus_rt_ac1200g_plus_dual_band_wireless_ac1200_router/1338456U.i. : az uzenet iirása kozben egyszer uujra kellet indiitanom a routert.
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest