- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Ha már arra jártam megosztom..
Csak ma annak aki routert keres :
[link] -
Kicsimix
őstag
válasz
MaCS_70 #50968 üzenetére
Megmondom őszintén nem olvastam utána másoknak mi a baja. Nem mondom, hogy nem láttam már jobb wifi jel erősséget de gyakorlatban nálam egy 100nm lakásban több 15cm-es vasbeton fal mellett kb 10 eszközt normálisan kiszolgál a lakás közepén elhelyezve. Ebben van UHD tv is. Ha nem arra görcsöl rá az ember, hogy most egy csík hiányzik a wifi jelből hanem használja akkor semmi problémát nem fog felfedezni. Nem tudom ki mekkora lakásban él de szerintem felesleges elvárni, hogy +20 méterrel odébb is ugyan olyan jó legyen minden ha nem vagyunk ott : ) Csak mert jó nézni, hogy még egy csík van a wifi jelen. A sebesség rendben van ez a lényeg. Ha naponta 50 gigát kéne áttolnom wifin akkor megértem ,hogy ez probléma de 10 másodpercen már nem fog semmi múlni.. "szerintem"
Viszont az SRM rendszer tudása valamint a hozzá írt letisztult alkalmazások az androidos és Iphoneos kliensprogramok, hogy minden mindenhol szuperül működik és magyar nyelvű ez kárpótol mindenért.
Nemsoká pedig jön az SRM 1.1 is.Amúgy volt itt egy kis magyar szösszenet is róla. Vásárlás előtt ezt olvastam én is. Aztán felülmúlta az elvárásaimat.
Ha valami konkrétabb kérdés van nyugodtan.. -
Kicsimix
őstag
válasz
MaCS_70 #50685 üzenetére
A legokosabb, legjobb routerem ami valaha volt. Stabilitással nincsenek gondok. Folyamatosan kapja a frissítéseket, fixeket. A gyakorlatban pedig még nem tudtam annyi eszközt rácsatlakoztatni amitől behalna a sebesség illetve nem voltak kapcsolódási problémáim soha.. Gigabites nettel használom internet irányába webdav kiszolgálóként is üzemel ami kb még 30 embert szolgál ki. Ha újra választanom kéne akkor is ezt venném hibátlanul üzemel.
-
Kicsimix
őstag
Köszi nektek.
Ezek szerint a mérettel nem lesz gond és gyorsabb gondolom az usb 3 az esata-nál..
-
Kicsimix
őstag
válasz
Gubek-Einste #40827 üzenetére
3,5.ös 4 TB-os WD Enterprise vinyót szeretnék hozzá csatlakoztatni.
Ezt miképpen oldhatnám meg? Milyen racket vennétek az R7500-hez? Ha lehetséges egyáltalán.. -
Kicsimix
őstag
Estét!
Digi 1000/100-hoz mit tudnátok ajánlani ami tökéletesen muzsikál TL-WR1043ND v1 helyett?
Kb lanon 4 gépet és wifin 6-8 eszközt vinne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest