- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalion
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS N18U típusú routerem amivel amúgy nincs semmi gondom, HGG-vel 200 mbit környékén viszi a jelet. Azonban a netsebesség (500 mbit) jobb kihasználása érdekében elgondolkodtam az 5 ghz-re váltáson.
Amennyiben egy vastagabb vasbetonfödém áthidalása a cél, kvázi az emeleten van a router és az sugározza be a házat én pedig közvetlenül az alatta lévő szobából érem el a wifit, el tudnék érni ennél legalább 100 mbit-el nagyobb értéket? Kb ez lenne az a növekményt amikor már megérné részemről. -
Dalion
tag
válasz
Gubek-Einste #50391 üzenetére
Nagyon köszönöm a tippet, az Asus N18U tökéletes lesz nekem
-
Dalion
tag
Sziasztok!
Sajnos elhalálozott a 1043ND v1 wifi része és szeretnék a helyére venni valamit. 5 Ghz sáv nem túlzottan érdekel, mert kevés eszközöm van ami tudna rá csatlakozni. A fő szempont, hogy 2,4-es sávon minél távolabbra tudja sugározni a 120/10-es UPC netet, mert egy családi házról beszélünk (egy max. 25 m körátmérőben kéne minél jobb jelet adjon). TPLink-el sok problémám nem volt, kiszolgálta az idejét, több mint 5 évet lehúzott. Tudom most a dual band a divat, ha kell akkor vennék olyat is, csak legyen minél erősebb.
Keret 30k lenne.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged