- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
chewycl
tag
válasz
Gubek-Einste #86764 üzenetére
Megelègszem a vacsorával ha jóféle.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Családi ház, az emeleten lenne a cucc és kb az emelet alatt van pont a nappali ahol főként használva lenne (egyszerubb lenne lyukat furni utp kabelnek lentre egyebkent, de ez kizárva sajnos).Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? kb 3 notebook, 4telefon plusz xbox.
Mennyi lenne a beszerzésre? Max 60k
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?
Stabil mukodes, erosebb jel. Most valami regi otvar tp-link router van es folyton akadozik. TP-Link Archer Ax73-rol velemeny? Megeri a tobbletet az altalad felsoroltakhoz kepest? Úgy olvastam egesz jó. Koszi a segitseget! -
chewycl
tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani olyan routereket amik erosen osztják a jelet téglafalakon át is? Ez lenne az elsodleges szempont mindenképpen. 300mbps net lenne osztva, 5-6 eszköz csatlakozna rá.Árat egyelore nem szabok, de szeretnék jó ár-érték arányút venni.
-
chewycl
tag
Kérek kölcsön egy wifis usb-t és megnézem azzal. ha gyenge lesz akkor marad a 15méternyi kábel a falat meg áteresztem egy betonfúróval
kali:most nézem hogy az a 40mb/s csak néha van most is 25 körül mozog.....upc fiberpówer 60 van de ahoz valamilyen speckó kábel kéne mert nem megy annyival
-
chewycl
tag
há' mer a merthülyeazértnemvagyokba azt mondták
most nézem a típusa: WR941ND 12méter a hatótávolság + 3 fal wifi - router között.
Amit te linkeltél az mennyiben teljesítene jobban abban amit én linkeltem? A távolság úgy kb 15m + 3fal a router és a leendő wifis eszköz között.
A sebesség nagyon fontos lenne a letöltések miatt. Kábellel nem szeretnék szórakozni. -
chewycl
tag
Sziasztok!
Van egy TP-Link-es Wifis routerem 300m-es hatótávolsággal. Milyen USB Wifi-s eszközt ajánlanátok hozzá? A netem sebessége: 40mb/s
én ezt néztem ki: TP-Link WN821N. A lényeg hogy jó nagy hatótávolságú legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11Pr
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest