-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
helló, kérdésem lenne. telekomos optikai net, 120 mbittel. a huawei ont-ről előre mondták, hogy nem tud ennyit. oké, vettem egy másikat, amit itt ajánlottak, telepítettem a leírtak szerint. ont-n dhcp-t kikapcsoltam, user/passt kivettem, hogy ne legyen ütközés - az nincs is, de továbbra is ugyanakkora a sávszélesség wifin, mint eddig, az archer c7 is csak 50 mbitet tud. ezt most így hogy, mit rontottam el? köszi
-
pictigjis
őstag
válasz
Gubek-Einste #53629 üzenetére
oké, köszi! látom, te is az asust (n18u) használod, megfogadom a tanácsot!
-
pictigjis
őstag
válasz
Gubek-Einste #53625 üzenetére
láma vagyok, eddig sose volt akkora sávszélességem, hogy a szolgáltatói eszköz ne legyen elég. és hogy telepítek bármit? összedugom, kikapcsolom a szolgáltatói eszközben a wifit, konfigurálom újat - és menni fog? olvastam valami ap módot is, de nem tudom, hogyan is kell ilyet (google persze segít, de nem vagyok szakértő)
-
pictigjis
őstag
válasz
Gubek-Einste #53620 üzenetére
családi ház, normál falakkal. a nappalin (itt a huawei) kívül jó lenne, ha a szobákban is lenne normál sebességű net (nyilván nem 120 mbit). elvárás csak a könnyű beállítás, van két laptop, két iphone, meg az apró. értékhatárban nem gondolkodtam, persze minél olcsóbb, annál jobb. ezt nézegettem én, esetleg ez is? TP-LINK Archer C25 AC900
-
pictigjis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged