-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neontea
csendes tag
Aloha
Az "N" szabványos router igényel valami speciális beállítást? -
Neontea
csendes tag
Aloha.Végül is vettem egy Belkin N Wireless EE58A5-ös routert ehhez adtak egy Belkin F5D8053 N Wireless USB adaptert.Ezt a típust ismeritek?Vélemények róla?
-
Neontea
csendes tag
Aloha.Végül is vettem egy Belkin N Wireless EE58A5-ös routert ehhez adtak egy Belkin F5D8053 N Wireless USB adaptert.Ezt a típust ismeritek?Vélemények róla?
-
Neontea
csendes tag
Aloha végül is vettem egy Belkin N Wireless EE58A5ös routert melyhez adtak még egy BelkinF5D 8053 N Wireless USB adaptert is, ezt ismeritek?Vélemények róla?
-
Neontea
csendes tag
Aloha!
Router vásárlás előtt állok.Tanács kellene SMC párti vagyok, jók az új SMCWBR14S-... vagy az SMCWGBR14S-... szériák?Van valakinek tapasztalata?Esetleg más típus is érdekelne.
Konkrétan kb 20méterre viszem a netemet a műhelyembe, 1db 70cm-es falon +2épületen keresztül.A mostanim egy SMCWBR14T-G2 ezzel 1es max 2es jelerősségem van, és sokszor dobál.
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest