- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Szia! 60Mbites kábelnethez lenne, max 3-4 készülék csatlakozna rá. Laptop, pda biztos hogy wifin. Esetleg még tv hd filmek eléréséhez, de lehet hogy egyelőre csak kábelen, bár előbb utóbb menni fog az wifin is gondolom..
Ilyesmikre kéne, nem tudom mi fontosat hagytam ki. -
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Találok valahol jó általános leirást a wifi routerekről?
Mostanában kéne vennem de nem igazán értem mi mit jelent. Mikor mire van szükség.
Nézem pl a wa701ND-t és a wr741ND-t. Kapásból meg van különböztetve a kettő a honlapon, az egyik sima a másik "Access Point". Ez mit jelent és mi a különbség?
Közben a "sima" nem ap-s (741) mellett ott a sorban egy 743ND is mint AP/Client-et tudó. Na az kicsit összezavar.
Segitenétek?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest