-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
iancurtis
csendes tag
válasz
Sipi1984 #24719 üzenetére
igen, nekem is volt szerencsém a jó ZTE-hez. Én speciel szerencsés voltam, mert volt elfekvőben egy Linksys WAG160N gateway, amire azonnal kicseréltem, így könnyen ment a boldogulás. Szerintem ne szenvedj a ZTE -vel ember nincs aki azt configolja rendesen. Szerezz be Te is egy gatewayt és ennyi.
-
válasz
Sipi1984 #24719 üzenetére
Szia!
Ilyen eszközt - szerintem - nem fogsz találni, maximum workaround lehet, hogy a "szutyok ZTE" mögé beállítasz egy saját routert, ami majd egyben tartja a WiFi hálózatot! Esetleg azt kellene megtudnod, hogy a ZTE képes-e Bridge módban működni, mert akkor a WAN IP címet is kaphatná a saját routered, és akkor a ZTE csak mint modem, és nem mint HGW funkcionálna! Én "sajnos" nem ismerem az adott eszközt, így erre nem tudok mit mondani, szerintem T-s topikban lenne érdemes ennek utánajárni, de lehet itt is mindjárt megválaszolja valaki!
szerk.: Esetleg ITT!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest