- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Hát... ezek az esemcék sok furcsaságra képesek. A volt lakótársamnak volt egy ilyenje (vagy az G2 volt
), kicsit olyan érzése volt vele az embernek, hogy el kell járni az esőtáncot, aztán fel kell áldozni egy kecskét pirkadatkor, hogy hajlandó legyen netet osztani... Kvikkszetáp alatt kérdezés nélkül mac címet klónozott, naponta többször nulla terhelés mellett (gyakorlatilag csak böngésztek azon át) elhasalt úgy, hogy semmire nem válaszolt. Egyszer rávettem magam, hogy szépen sorjában rápróbáljak minden firmware verziót, hátha valamelyikkel kevésbé szar, de nem jártam sikerrel. Rádugtam egy másik tápot is, ugyanaz. Persze lehet, hogy gariztatni kellett volna, de járt már itt ember, aki egy ilyennel végtelen ciklusba került (gari-haza-ugyanaz-gari-haza-ugyanaz...).
Persze lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen, meg nem törődtem eléggé a kis ívelt kékes doboz lelki világával, vagy nem léptem egyszerre... -
Beri
addikt
Csak a szokásos, nagyon általános dolgokat tudom leírni (igaz, hogy másra nincs is igazán szükség), amit valószínűleg már olvastál máshol is, azért nem reagáltam.
Ne adj meg ip-t, se dns-t, csak a felhasznév/jelszó párost. Klónozd rá a routerre annak a gépnek a MAC címét, amivel gond nélkül működött a kapcsolatod idáig. Jaés állandó kapcsolatot válassz (nem tudom hogy hívja az esemcé, általában connect automatically, vagy valami hasonló).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged