Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bnss

veterán

válasz mergal #3395 üzenetére

Csakis TP-Link ebben a kategóriában, a már emlegetett TL-WR543G vagy TL-WR642G típust.

xrvman: nem ismerem azokat a típusokat, _én_ csak a DIR-300-as D-Link routert venném meg nyugodt szívvel az open source támogatás végett. WiFi-n N-es szabvánnyal tudnál többet kihozni a kapcsolatodból, non-stop letöltésre egy PIII szintű konfig (ha sok pénzed van, akkor valamilyen Mini-ITX lap) vezetéken csatlakoztatva bőven elég.

róland: eddig a legtöbbet az Asus WL-500G Premiumról (v2) hallottam ilyen tekintetben, viszont meg van az ára.

Spidee: kérdés mennyi pénzt szánsz erre, olcsóbb megoldás lenne a feljebb említett TP-Link router egyike, és a két PC-n (notebookon) netlimiter vagy hasonló program futtatása.

gurgo: a WRT54GL QoS képessége több, mint elegendő otthonra, a beállítása viszont nem két kattintás. Ha megvan még a router én biztosan nem cserélném a helyedben, tökéletesen kiszolgál, ugyanilyen WAN kapcsolattal.

asadasad22: az N-es szabvány "beindult", de még közel sem a végleges szabvány, itt valamennyire fel is borul az időtállóság. Ha csak nem akarsz helyi hálón nagyon komoly forgalmat bonyolítani, és nem WiFi-n keresztül szeretnél több Mbps sebességgel le-/feltölteni, akkor _szvsz_ nincs értelme N-es routert venni. A 25k töredékéért kaphatsz nagyon jó Linksys routert, ill. ha nem tetszik, akkor szóba jöhet még a TP-Link, stb.

• veze

őstag

válasz mergal #3387 üzenetére

sziasztok.

kb én is igy vagyok ezzel, minél többet olvasok a forumon annál tanácstalanabb lettem :( vezetékes router kéne kábelnethez
    ASUS RX3041 4port (brutto 5150)
    D link dir100 4 port (brutto 5900)
    Tp link TL-R460 4 port (brutto3700)
    Edimax BR-6214K 4port (brutto4990)
    kb ezek jöhetnek számitásba ár alapján, mind kapható is a lekhelyemen, igényem sincs wifire, három asztali géphez kell. általános használat, (torrent és jatek egy gépen megy, arra az idöre abba az egy gépbe direct is dughatom a kábelmodemet, a többi ugyis ritkán megy és akor is böngészésre leginkább. persze jo lenne ha be lehetne állitani hogy ne kelljen addig se kihuzni..) és olyan kellene ami a portokat elrejti ha szkennelik..ez az egy fontos lenne. a mai tipusok már mind megteszik ezt?
    vagy annyira gagyi mind a négy általam felsorolt tipus hogy nyugodtan bökjek rá valamelyikre és azt vegyem, esetleg van kizáro vagy épp támogató javaslat valamelyikre?
    köszi a javaslatokat
    üdv veze

Új hozzászólás Aktív témák