- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
#94257664 #101244 üzenetére
Olyan routert keresek, ami ezt az (elméleti) sávszélességet tudja kombinálni, (pl egy gigabites és egy 2.5 gigás WAN port formájában), illetve van rajta olyan LAN port ami legalább 2.5 gigát tud, tehát rá is tudok dugni olyan switchet/eszközt amivel ki tudom használni a sebességet. - Asus GT-AX6000
-
válasz
#94257664 #101244 üzenetére
Szembejött velem az AX86/AX88 PRO - nem vagyok benne biztos hogy tudnak WAN-t aggregálni rendesen, van egy Dual WAN nevű funkciójuk, de kicsit másnak tűnik mint ami kell nekem, nem tudom hogy mókolt fw-vel jó lenne-e esetleg.
Az Asus AX88U Pro megfelelő lehet mert van neki 2.5 Gbps-es WAN és LAN portja is.
A dual WAN azt jelenti, hogy tud egyszerre kezelni két netkapcsolatot is a router, neked ez kell, ez lehet fallover vagy is amikor az egyik megszakad akkor a másik lép a helyébe vagy load balance amikor egyszerre megy a két kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest