- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, mástól is hallottam ezt és külföldi oldalakon is olvastam este. Így, hogy tudtam mit keressek, már tudtam tájékozódni.
Most még azon gondolkodom, hogy Gubek-Einste úr másik javaslatára, az ASUS RT-AC65P-re lőnék. Az ugyan nem tud Wifi6-t (de abban sem vagyok biztos, hogy nekem arra szükségem volna), viszont arról nagyon jókat olvastam.
És amellé talán jelerősítő sem kellene, ár/érték arányban talán az volna a legjobb döntés. -
-
-
-
aneda
senior tag
Közben nézegettem, a D-Link DIR-636L-t, tetszik benne az hogy Androidról elérhető, van mögötte szoftveres háttér. (kérdés milyen színvonalú)
Ami nem tetszik, állítólag nem látható a rádugott vinyó hálózati meghajtóként, csak webes felületről lehet macerálni.
Esetleg a DIR-826L tudhatja ezt a funkciót? -
gonger
senior tag
Hasonló projekten töröm a fejem, bár én már megvettem a TP Link 3600-ast. A stabilitásának fikázását nem tudom megerősíteni, ugyanis eddig hiba nélkül működik. Ha meg elkezdi dobálni a netet és nem tudok majd rajta állítani, akkor visszaviszem garanciális okokra hivatkozva.
Viszont ha USB-n külső vinyót kötök rá, akkor nem egyértelmű, hogy miként tudom beállítani a fájlmegosztást?
A Media szerver része működik, a WD live Streaming media lejátszó wifin keresztül látja a megosztott mappát, de a Storage Sharing beállítással valami nem stimmel.
Nem látom Total Commanderben/uTorrentben meghajtóként, így nem is tudom írni olvasni a routerhez usb-n kötött vinyón lévő adatokat. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Home server / házi szerver építése
- Hardcore café
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest