- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
Kopperferko #15802 üzenetére
Én is most vettem egy ugyan ilyet. És az enyémnek is, kibontáskor pont ilyen szaga volt. Annyi különbséggel,hogy az enyém kifogástalanul működik.Remélem így is marad.
-
Beri
addikt
válasz
Kopperferko #15546 üzenetére
A régiből a v1.5 lassabb volt, a v3-ban ugyanaz a cpu volt, mint a 1043ND-ben, a többi semmivel sem több/kevesebb az ufótól.
-
válasz
Kopperferko #15546 üzenetére
A régi jobb, de olyat már nem nagyon fogsz kapni... Szerintem!
-
válasz
Kopperferko #15513 üzenetére
az 54 megabit/sec elméleti maximális sebességű g szabványos átvitel a gyakorlatban ~ 20 - 22 megabit/sec valós átviteli sebesség környékén maximalizálódik, illetve g szabványos ellenoldal esetén nincs jelentősége, hogy a 2 vagy a 3 antennával rendelkező routert veszed, mert nem lesz (ki)használva a 2 vagy 3 antenna többlete!
-
válasz
Kopperferko #15510 üzenetére
sem a túlzott melegedés, sem pedig az amiatti meghibásodás nem kimondottan jellemző!
vezetéken mind a kettővel sima ügy az 50/5 megabit/sec netes sebesség átvitele wan -> lan irányban! a mostanság kapható tl-wr841nd és tl-wr941nd típusok között chipset szempontjából nincs különbség - mind a kettőben ar7240 dolgozik -, csupán a wifi modul tér el, előbbi 2 * 2 mimo, utóbbi pedig 3 * 3 mimo!
látom, amíg telefonáltam, Beri is leírta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest