- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
miska17 #36445 üzenetére
Előbb vagy utóbb biztos a Smartokba is be fog kerülni az AC-s szabvány, a telefonokban és a Laptopokban már meg lehet találni.
Az hogy melyik router lenne neked jobb ezt neked kell eldönteni, de én belső antennás routert nem vennék, én a külső antennát preferálom több szempontból is jobbak.Nekem az RT-AC68U-s routerem van és a sebessége és a hálózati tudásával meg vagyok elégedve, a jelerőssége is szerintem nagyon jó, igaz nem is volt egy olcsó darab, de a tudása kárpótol ezért.
-
Multibit
nagyúr
válasz
miska17 #36364 üzenetére
Akkor inkább válassz valamilyen antennás típust! Nézz szét a fórumokon, hogy melyik ajánlott. Még az is lehet, hogy nem USB-s lesz a megfelelő neked. Az a "baj", hogy - lévén wifi-ről van szó - nem tudhatod előre a biztos befutót. Csak otthon fog kiderülni a gyakorlatban, hogy hogy működik a kiválaszott adapter.
szerk:
Az asztali gépet egyébként is nehézkes a megfelelő irányba forgatni. Próbálkozz PCI-Express foglalatba tehető dupla antennás típusokkal! -
Multibit
nagyúr
válasz
miska17 #36362 üzenetére
Saját példámból tudom, hogy mindig kivitelezhető a kábelezés. Lehet, hogy macerás, furással-faragással jár, kosszal jár, drága, de kivitelezhető. El kell döntsd, hogy stabil, gyors átvitelre van szükséged, vagy egy gagyi adapterrel megvalósított rádiós kapcsolatra! A "használható" adapterek nem képezik részét az efféle combo pack-keknek.
-
Multibit
nagyúr
válasz
miska17 #36360 üzenetére
Az inkább a forgalmazó (bolt, webshop akciója lehetett szerintem). Manapság nem szokás
De miért is kéne? A forgalomban lévő kliensekben már szinte mindben van wifi-modul (laptop, telefon, tablet).
szerk:
Az az AC52U még az adatpterrel együtt is rossz vásár. Nézd meg az összefoglalóban ajánlott típusokat! Az igazán jó termékek nem szorulnak efféle árukapcsolásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest