- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
miska17 #36445 üzenetére
Előbb vagy utóbb biztos a Smartokba is be fog kerülni az AC-s szabvány, a telefonokban és a Laptopokban már meg lehet találni.
Az hogy melyik router lenne neked jobb ezt neked kell eldönteni, de én belső antennás routert nem vennék, én a külső antennát preferálom több szempontból is jobbak.Nekem az RT-AC68U-s routerem van és a sebessége és a hálózati tudásával meg vagyok elégedve, a jelerőssége is szerintem nagyon jó, igaz nem is volt egy olcsó darab, de a tudása kárpótol ezért.
-
Multibit
nagyúr
válasz
miska17 #36364 üzenetére
Akkor inkább válassz valamilyen antennás típust! Nézz szét a fórumokon, hogy melyik ajánlott. Még az is lehet, hogy nem USB-s lesz a megfelelő neked. Az a "baj", hogy - lévén wifi-ről van szó - nem tudhatod előre a biztos befutót. Csak otthon fog kiderülni a gyakorlatban, hogy hogy működik a kiválaszott adapter.
szerk:
Az asztali gépet egyébként is nehézkes a megfelelő irányba forgatni. Próbálkozz PCI-Express foglalatba tehető dupla antennás típusokkal! -
Multibit
nagyúr
válasz
miska17 #36362 üzenetére
Saját példámból tudom, hogy mindig kivitelezhető a kábelezés. Lehet, hogy macerás, furással-faragással jár, kosszal jár, drága, de kivitelezhető. El kell döntsd, hogy stabil, gyors átvitelre van szükséged, vagy egy gagyi adapterrel megvalósított rádiós kapcsolatra! A "használható" adapterek nem képezik részét az efféle combo pack-keknek.
-
Multibit
nagyúr
válasz
miska17 #36360 üzenetére
Az inkább a forgalmazó (bolt, webshop akciója lehetett szerintem). Manapság nem szokás
De miért is kéne? A forgalomban lévő kliensekben már szinte mindben van wifi-modul (laptop, telefon, tablet).
szerk:
Az az AC52U még az adatpterrel együtt is rossz vásár. Nézd meg az összefoglalóban ajánlott típusokat! Az igazán jó termékek nem szorulnak efféle árukapcsolásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debian GNU/Linux
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest