- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Ezek a routerek voltak a kezemben. Ezeket használom, használtam mindig a (hivatalosan) leggyorsabb chello csomaggal.
A DrayTek nem mai darab, már van vagy 5 éves, nem ezekhez a sebességekhez tervezték. A LaFonera+ meg inkább kicsi és szép, mint gyors.
Az Edimax 4 WAN porttal rendelkezik, azt azért szerettem, nagyon szépen összefűzte a 4 chello plust. (akkor még 4 x 3Mbps-t)
A Cisco meg csak úgy hobbiból. Megláttam ebay-en, licitáltam megnyertem. Egy Cisco 836-ossal együtt árulták ezt a PIX-501-et. Kettő együtt volt 35k HUF, szerintem jó boltot csináltam. Itthon vatera-n 50k egy PIX-501, boltban 130k, ebay-en kb 40k + posta.
Igaz, a Cisco már csak azért is kellett, mert van pár Cisco-s vizsgám, meg dolgoztam Cisco support-on 2 évet.Cisco 60 Mbps nem chelloval jött ki, azt csak elméleti maximum. Kb. 40% a PIX CPU terheltsége amikor teljes sávszélességgel töltök le és fel. Tehát nagyjából 60 Mbps-nél érné el a 100% CPU-t.
-
harry
veterán
Persze, hogy megy vezetékesen is, így van rákötve ez switch, és azon gépek. A notimmal szoktam wifin lenne, hát, most, hogy kb 3m-re ülök tőle, és semmi sincs közöttünk, a letöltés 7,5 a feltöltés 2,9. De volt már, hogy 10-15 körüli letöltést is mértem (lehet most megy egy másik gépen is valamilyen letöltés, nem tudom...). De tekintve, hogy alapvetően csak netezésre használom így, nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest