-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sanyi19 #78225 üzenetére
Nem merültem bele a témában nagyon, de itt a best most a Asus AC65P ebben az ársávban, én is 2 napja rendeltem meg magamnak.
-
-
válasz
Sanyi19 #69343 üzenetére
A TP-Link routerei általában nem rosszak, de nekik is vannak kevésbé jól sikerült típusaik, akárcsak az Asusnak.
A C2-t nem ismerem, a C5 AC1200-ashoz volt szerencsém. Nem rossz készülék az, szoktuk is itt ajánlani, de azért tudni kell róla, hogy a jelenleg kapható, v4 verziója egy némiképp visszabutított hardver.
Átlagos,böngészős, levelezős használatra persze tökéletes, a gyártási minősége jó, a wifije sem rossz, de az Asus RT-AC66-osé (főleg 2,4 GHz-en) nálam érezhetően jobb volt.A főbb paraméterek:
1 USB
64 MiB RAM
8 MiB FLA
MediaTek MT7620A CPU 1×600 MHzUgyanez az Asus RT-AC66u-nál:
2 USB
256 MiB RAM
128 MiB FLA
Broadcom BCM4708C0 CPU (2×1 GHz)Az Asus tehát egy SOKKAL erősebb és rugalmasabb eszköz (vö. CFW). A TP-Liunket szerintem csakis akkor érdemes megvenni, ha tudom, hogy az élettartama alatt biztosan nem lesz szükségem komolyabb eszközre. Az árkülönbségük szerintem reális: 12500 Ft / 28000 Ft. Pénzt értelmetlen szolgáltatásokra éppen annyira értelmetlen dolog kidobni, mint elkótyavetyélni az olcsóbb, de nem kielégítő eszköz árát.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest