- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chandler #17206 üzenetére
Fogalmam sincs, sosem vásároltam még ott, de gyanítom, hogy 100% biztonsággal ezt ott nem fogod megtudni! Az viszont biztos, hogy a v1 verzió, bár a maga idejében jó router volt, de már elég régi modell, a v2 egy kalap sz@r, a v3 meg jó. Felépítésükről ITT van némi infó.
Amúgy ugyanolyan típusú és sebességű proci, ugyanolyan mennyiségű memória, és flash áll rendelkezésre az ASUS RT-N12-ben is.
-
válasz
Chandler #5920 üzenetére
nekem ilyen router van, stabil, megbízható, nincs vele gond! olcsónak tűnik - én is fenntartásokkal kezeltem vásárláskor -, de mióta használom, már csak azt tudom mondani rá, hogy inkább ár/érték arányban nagyon jó! az ellenoldallal sem lesz gond! az 5 év garancia meg gondolom elég lesz neked...
tegnap adtam el az előző routeremet, ami asus wl-520gc típusú, és arra sem lehet(ett) egy rossz szavam sem az elmúlt egy év alatt - igaz, szinte még most is egy olcsóbb n képes router árában mérik -, szóval minden gyártónál típusa/szériája válogatja... -
-
Chandler
senior tag
válasz
Chandler #5890 üzenetére
Erre valaki?
Egy Linksys WRT160N + egy TP-LINK TL-WN811N PCMCIA kártya jó kombináció?Illetve tudnátok nekem ajánlani wifis routert + pcmcia kártyát max 20k-ért?
Az a fontos, hogy egy 70nm-es lakást lefedjen, 30 mbit/s nettel. -
Cobra.
őstag
válasz
Chandler #5890 üzenetére
Természetesen működni fog, annyi csak a gondja a kiválasztott kártyának, hogy csak G-s, tehát a 30mbitet teljesen nem tudod vele kihasználni (kb 22-25Mbitet tud). Viszont N-es kártya meg nem tudom van-e olyan, ami rendesen működik egy olyan régi gépben, amiben nincs gyárilag wi-fi kártya.
-
Vagyok
senior tag
Úgy nekem is megy csak a gép erőforrását zabálja, ezért akartam printer servert külön a routerbe. Azért köszi.
Vettem ugyanis egy SMCBR14UP routert. teljesen jó eltekintve a magyar nyelvű használati utasítás hiányától és az ebből adódó problémáktól. Beállítás nem igazán megy (default marad). A printer szervert viszont nem tom összehozni, nem akar nyomtatni. Ha arra van valami 5letetek akkor szívesen venném, hogy egyáltalán mit kellene csinálnon a driver telepítés után. Eddigieket is köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest