- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chandler
üzenetére
Fogalmam sincs, sosem vásároltam még ott, de gyanítom, hogy 100% biztonsággal ezt ott nem fogod megtudni! Az viszont biztos, hogy a v1 verzió, bár a maga idejében jó router volt, de már elég régi modell, a v2 egy kalap sz@r, a v3 meg jó. Felépítésükről ITT van némi infó.
Amúgy ugyanolyan típusú és sebességű proci, ugyanolyan mennyiségű memória, és flash áll rendelkezésre az ASUS RT-N12-ben is.
-
válasz
Chandler
üzenetére
nekem ilyen router van, stabil, megbízható, nincs vele gond! olcsónak tűnik - én is fenntartásokkal kezeltem vásárláskor -, de mióta használom, már csak azt tudom mondani rá, hogy inkább ár/érték arányban nagyon jó! az ellenoldallal sem lesz gond! az 5 év garancia meg gondolom elég lesz neked...
tegnap adtam el az előző routeremet, ami asus wl-520gc típusú, és arra sem lehet(ett) egy rossz szavam sem az elmúlt egy év alatt - igaz, szinte még most is egy olcsóbb n képes router árában mérik -, szóval minden gyártónál típusa/szériája válogatja... -
-
Chandler
senior tag
válasz
Chandler
üzenetére
Erre valaki?
Egy Linksys WRT160N + egy TP-LINK TL-WN811N PCMCIA kártya jó kombináció?Illetve tudnátok nekem ajánlani wifis routert + pcmcia kártyát max 20k-ért?
Az a fontos, hogy egy 70nm-es lakást lefedjen, 30 mbit/s nettel. -
Cobra.
őstag
válasz
Chandler
üzenetére
Természetesen működni fog, annyi csak a gondja a kiválasztott kártyának, hogy csak G-s, tehát a 30mbitet teljesen nem tudod vele kihasználni (kb 22-25Mbitet tud). Viszont N-es kártya meg nem tudom van-e olyan, ami rendesen működik egy olyan régi gépben, amiben nincs gyárilag wi-fi kártya.
-
Vagyok
senior tag
Úgy nekem is megy csak a gép erőforrását zabálja, ezért akartam printer servert külön a routerbe. Azért köszi.
Vettem ugyanis egy SMCBR14UP routert. teljesen jó eltekintve a magyar nyelvű használati utasítás hiányától és az ebből adódó problémáktól. Beállítás nem igazán megy (default marad). A printer szervert viszont nem tom összehozni, nem akar nyomtatni. Ha arra van valami 5letetek akkor szívesen venném, hogy egyáltalán mit kellene csinálnon a driver telepítés után. Eddigieket is köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX