- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ezt nem lehet így megmondani... Kinek mi jön be jobban! Én személy szerint firmware kérdésben Tomato párti vagyok, illetve jobban kedvelem a BroadCom Chipsetes routereket, van aki meg éppen ellenkezőleg az Atheros-ra esküszik, és inkább használ DD-WRT, vagy OpenWrt szoftvert! NAS funkciók (Samba, FTP, etc... sebességek) tekintetében elismerem az Atheros előnyét, ellenben stabilitásban én előbbre sorolom a BroadCom-ot, és vsz a rá való custom fw-k is kezelhetőbbek, vagy ha úgy tetszik felhasználóbarátabbak!
De még egyszer hangsúlyozom, ez az én egyéni véleményem, és ahány ember, annyi féle vélemény!
-
-
Beri
addikt
Akkor már inkább 1043ND, vagy D-Link DIR-825. A kezelőfelület úgyis ugyanaz, mivel a gyári szoftver helyett egy másikat flashelsz fel, torrentkliensek közül meg válogathatsz. A stabilitás sem kérdés, mivel csak a vasat használod mind a két esetben, hardveresen rossz felépítésű megoldást meg azért egyik gyártó sem dob piacra.
WonderCSabo: Nem túl szerencsés felépítésű a 320N, maradjunk ennyiben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest