- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximusz
aktív tag
-
1043ND tulaj vagyok fél napja, a wifi jel erőssége jobb mint a korábbi DIR-615-ösömnek. Röviden: Nokia E90 100m-ről még látja, de a DIR-t 50m után végleg elvesztette.
Kicsit szenvedek a teló wifijével, de nem veszett ügy.
Elég ránézni és látszik h nem kaki szerkezet. Ezt így fél nap után mondom, aztán lehet h fél év és elromlik. -
-
ALI_G
veterán
A TP-Link 1043ND-n ugye van USB és alapból csak fájlmegosztásra használható.
Használható esetleg torrentezésre moddolt firmware-rel?forrest85: Akkor marad a TP-Link, nem sz*patom magam
TP-Link 1043 és 941 között az USB lehetőségen, és a gigabites lan-on kívül van különbség?
-
Rommel6600
őstag
Mert a WRT54GL überállat is!
WRT54GS S a Speedbooster neveztű parasztvakító opcióra céloz
WRT54GL Az L azt jelenti Linuxos
A GL ben egy custom fw-el ugyanúgy ki tudod használni azokat az opciókat mint amiket plédául a speedboosteres gyárilag tud, meg az összes többi finomságot is (afterburner, frame burst és a többi...) És nem mellékesen olcsóbb is (amikor én néztem olcsóbb volt, a GL volt 15Ft a GS meg 17-18Ft) a GL mint a többi - mert gyári fw-el tényleg kevesebbet tud, na de ki használja a gyárit? -
Rommel6600
őstag
Bandwidth limiting hmm??
Szerintem neked egy linuxos open source-os cucc kéne, Linksys WRT54GL és vmi custom firmware rá, például Tomato, DD-WRT és társai. NA EKKOR tudnád azt megcsinálni hogy egy script generátorral készítesz hozzá egy scriptet ami ezt lehetővé teszi neked ezt úgy-ahogy. Nem igazán van vele tapasztalat, meg az a gond vele, hogy statikus. Azaz ha elosztottad a sávszelet akkor az függetlenül attól hány gép használja/használná a netet lekorlátoz/prioritizál a beállított értékekre... Innentől kezdve megette a fene az egészet - szerintem. Ja, és ez kurvára nem hivatalos ill gyári megoldás szóval ilyenek mint garancia meg support ugrottak
Ha ilyen nagy tudású készülék kéne neked (majdnem mindegyik routert kereső egyén ezzel a funkcióval jön...) de mindezt gyárilag tudja? Akkor talán a belkin termékei között nézz szét de hogy 20Ft alatt nem találsz az biztos (30-40Ft már esélyesebb).
Ha meg már ennyit írtam akkor elmondom azt is, hogy az SMC-nek csak a vezeték nélküli routerei a szarok. Az újabb (2 évnél nem régebbi) vezetékes routerei mondjuk a 7004es nagyon jó, stabil. Ha nem kell vájörlessz az a megfelelő választás, de ha kell és egy megbízható és jó routert akarsz akkor: Linksys WRT54GL. Gyári fw-el is nagyon faja, de ha akarsz tehetsz rá 3rd party fw-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest