- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Cyberbeni #53499 üzenetére
Ehhez a nethez már gigabites portokkal rendelkező router kellene és a nagy adatforgalom miatt is jobb lenne a gyorsan LAN portok.
Az Asus N12 D1 kb csak 70 Mbps tud NAT-olni.Ajánlott eszközök:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2/v3/v4
Dual band wifivel: Asus N56U/AC55U, TP-Link Archer C5/C7 -
Brogyi
őstag
válasz
Cyberbeni #17827 üzenetére
A voip kis sávszélességet igényel, de nem igazán szereti a nagy pinget, mert ugye akkor mekeg, szaggatott lesz a hang.El kell döntened mi a fontos a game vs voip. Mind a kettő kis pinget igényel. Egymás mellett valamelyik kifekszik. Normális voip készülék a voip-ot helyezi minden elé. Ez így logikus.Voip-os készülék ajánlást nem itt kellene keresned. Külön topikja van. Keress rá. Két ismert nevet említettem. Természetesen van olcsó is, de én a biztosat mondtam, és amit próbáltam, vagy van.Fritzbox-om volt. Nagyon egyszerű, és kiváló. A válaszodból ítélve ez a neked való, még ha drága is.Jelenleg egy Linksys,Sipura SPA1001 ATA-m van,de az pilóta vizsgás.Nem neked való.Több választ itt ne várj.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Cyberbeni #17794 üzenetére
erre valaki valamit?
"sziasztok,
nekem egy olyan router kellene, amin be lehet állítani voip szolgáltatást is (konkrétan neophone ami kéne nekem), meg van rajta wifi.
1 lan kimenet elég, mert úgyis van egy switch utána, meg a lényeg az, hogy megbízható legyen, és ne legyen túl drága"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest