- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple iPhone 17 - alap
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt-OPT
aktív tag
válasz
üzenetére
Aha. Közben rájöttem , hogy nekem a másik gépbe kellene egy usb-s vagy pci-os adapter/hálókártya hogy menjen a dolog. Az meg legalább 10k. IÍgy együtt meg már 22k lenne a cucc, ami nekem már sok. Valszeg vezetékes lesz. Csak azt nem tudom, hogy a D-Link-et vagy az SMC-t vegyem. Mind2-ről írnak hideget meleget. Meg azt sem tudom hogy milyen kábelt vegyek. Gondolom olyan kell aminek mind a két vége ''ethernet'' csatlakozású.
-
Matt-OPT
aktív tag
válasz
üzenetére
Heló! Utánaolvastam egy kicsit ennek a routernek, mert árban jó lenne nekem és mégsem kell a kábellel vacakolni. A kérdésem az lenne, hogy adnák hozzá valami olyasmit amit a távoli gépbe kell rakni? Láma vagyok egy kicsit, szóval valami PCI kártya vagy külső egység antennával ami fogja a jelet vagy azt külön kell venni, ha igen mennyibe fáj? Ja, és van még valami, a user guide-ban az van, hogy a modemből kijövő WAN kábelt kell a routerbe dugni. Nekem viszont olyan a kábelmodemem, hogy a modembe van a WAN és a kábel másik fele az USB ami a gépben van. Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX