- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt-OPT
aktív tag
válasz
#32577792 #153 üzenetére
Aha. Közben rájöttem , hogy nekem a másik gépbe kellene egy usb-s vagy pci-os adapter/hálókártya hogy menjen a dolog. Az meg legalább 10k. IÍgy együtt meg már 22k lenne a cucc, ami nekem már sok. Valszeg vezetékes lesz. Csak azt nem tudom, hogy a D-Link-et vagy az SMC-t vegyem. Mind2-ről írnak hideget meleget. Meg azt sem tudom hogy milyen kábelt vegyek. Gondolom olyan kell aminek mind a két vége ''ethernet'' csatlakozású.
-
Matt-OPT
aktív tag
válasz
#32577792 #145 üzenetére
Heló! Utánaolvastam egy kicsit ennek a routernek, mert árban jó lenne nekem és mégsem kell a kábellel vacakolni. A kérdésem az lenne, hogy adnák hozzá valami olyasmit amit a távoli gépbe kell rakni? Láma vagyok egy kicsit, szóval valami PCI kártya vagy külső egység antennával ami fogja a jelet vagy azt külön kell venni, ha igen mennyibe fáj? Ja, és van még valami, a user guide-ban az van, hogy a modemből kijövő WAN kábelt kell a routerbe dugni. Nekem viszont olyan a kábelmodemem, hogy a modembe van a WAN és a kábel másik fele az USB ami a gépben van. Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest