Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
válasz
BB9000
üzenetére
Lenne még egy kérdésem.
Már ha veszek és látom az emagon mennyivel olcsóbban kapható az általad ajánlott típus, rögtön tovább is vittem a dolgot.
Ez 9000ft ellenben van egy kuponom oda ami 10000 felett használható, és hamarosan úgy is lejár.
Így adódik a kérdés az általam összefoglalóban olvasott két típus is ami kb hasonló összegre jönne ki.
Asus AC65P AC1750
TP-Link Archer C6 Wireless router, AC1200
Így is a fentebbi lenne érdemesebb? -
siege5
aktív tag
válasz
BB9000
üzenetére
Köszike, 40cm nincs kb 25-30 ellenben a 10*10-es ház egyik sarkából a másikba már akadozik a kapcsolat (gyerekszoba tv kapcsol le róla előszeretettel, iletve az ott használt mobil eszközök). Közelebb nem tudom sajnos vinni, legfeljebb újabb átjátszóval, vagy hasonló, ha más nem marad.
Egyébként igen, jól gondolod a mikrohullámúra gondoltam.
A kialakítása miatt minden hat rá, eső időjárás, ilyenkor megszakad, de az újrakapcsolás már nem megy áramtalanításig (PoE és router külön külön). Ezért gondoltam, hogy talán létezik olyan router ami laikusként "erőszakosabban" kapcsol vissza, mert hiába jön vissza a szolgáltatás és van áram alatt a rendszer nem kapcsolódik semmi a fentebb megtett sorrend nélkül.
Egyébként jelenleg egy régebbi típust használok, előtte is egy hasonló társa volt üzemben, TP-Link WR840N és gondoltam azért ettől van még az én felhasználásom mellett is jobb alternatíva ami legalább részben orvosolhatná a problémáim egy részét.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX