Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan07
tag
válasz
tha_answer
üzenetére
Az inssider hasonló program, nem? Annyi a tapasztalatom, hogy nem ez a legtutibb. Amióta megvan az új router, folyamatosan váltogatja a csatornákat, és nem csak 1-6-11 között, hanem az összes között. És érdekes módon kb. mindig a legjobbat találja meg. Nem jártam jobban, amikor átállítottam. Fingom sincs milyen messziről lassul be, de nekem 10ms is különbség is fontos lenne.
dkess, heló, én azért a tenda ac10-et még nem írnám le teljesen.
Párszor belassult, de volt, hogy lecsatlakoztam a wifiről, aztán vissza, és tökéletes lett. A régi tplink meg volt, hogy egy fél napon keresztül az istennek sem akart jó lenni, és a normál letöltési sebesség tizedével ment!
Azért vettem az ac10-et, mert jókat mondtak róla. Nemcsak itthon dícsérték a márkát, konkrétan az ac6-ról csinált videót egy srác, (amit egyébként néhány éve bőven 10 ezer fölött vett a srác) de külföldi oldalakon is ajánlották. Konkrétan az egyik videós az ac10-et ajánlotta az ac6 helyett.
Most épp 6 ezer volt ingyenes szállítással, a tplink dupla annyi. Mennyire vagy benne biztos, hogy azzal nem lassulna be teljesen az internetem? Csak mert attól, hogy tplink van rá írva, attól még lehet akár rosszabb is, az ac10-ben meg azért elég erős hardver van. Érted, csakúgy nem akarok megvenni egy tplinket dupla annyiért, ami még lehet kevesebbet is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX