- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Som@
őstag
Szia.
Az emelet kábelezése rombolás nélkül sajnos nem járható út.
Eszközökkel teleszórni a házat nem szeretném.
Kompromisszumkész vagyok, nem szükséges mindenhol atomgyors jel. De az UPC CB már a határon működik. Nem kezel egyszerre ennyi eszközt. Külső antenna híján pedig a térerő sem jó mindenhol.A két kinézett router tudásában mi a számottevő különbség? Ezek vannak mindig ajánlva 20k alatt. De összehasonlítást én nem találtam sehol.
TP-Link Archer C5v4
Asus AC57U -
törölt tag
Arnee01 Köszi. Ha még lenne kedven megnéznéd hwnat alatt is?
Nem is a mostani felállás miatt voltak/vannak kételyeim, azt röhögve kell bírnia, meg nem is a Node miatt. Annak a jövőben sem kell jelentős terhet vinnie. Viszont az első routernek jelenlegi állapotban két iptv, zene streamer, Node, plusz két noti 5Ghz-n ez sem sok, de felmerül egy esetleges igény egy pc + nas vonalra is, ezek, ha lesznek 0-24h és a nas néha keményen rángatva lenne, annyira, hogy jó lenne azt primerre tenni, mert eddig primernek a Nodet gondoltam, ám ez felállás bizonytalan. Szeretném is elkerülni, csak nem bántam volna, ha nyugodtan vinné ezt a lehetőséget is. Switch ide-oda.
Viszont az összeg annyira tetszik, hogy nem mennék már feljebb, marad minden az eredeti elképzelés szerint. Köszi a törődést kess -
Veron
addikt
melyik az újabb, kis Digi ONT? hogyan lehet beazonosítani?
Ebben az esetben előnyös lehet saját router (ebből a szempontból lehet kár volt megszabadulni a korábbi kettő valamelyikétől).
miért lettek volna jobbak a korábbi eszközök? egy saját routerem, a mesh router most is van. ebben ugyanaz a chip, mint az AC57U-ban, elvileg hasonló kapacitású.A gigabit -es vezetékes uplink elbírná, de ugye ahhoz "rendezkedni" kéne mivel a mostani node "szerencsétlen" módon eléggé pont középen van a lépcsőfeljáró rajzon lefelé eső oldalán..
ezt most nem fogtam, bocs. Miért kellene rendezkedni?Ilyenformán a rengeteg "ilyen-olyan" WiFi -t tudó okoseszköz nem a gyors kapcsolatot megháláló eszközök 5 GHz -es sávjára "rabolnának rá" ...
van band steering, igen. okoseszközből így is van már 15-20 darab. de miért rabolnának rá a csak 2.4 GHz-et ismerő eszközök az 5 GHz-es sávra, ha nem is ismerik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest