Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Csak akkor tudod, hogy megéri-e vagy sem ha kipróbálod, nekem megérte, alap szolgáltatásokban verte az AC68U-t, tehát nálam a wifi is jobb illetve a kapcsolatok stabilitása is az AC65p-vel, viszont a gyári szoftvere elmarad az AC68U-hoz képest. OpenWrt-vel meg gyakorlatilag mindent tud és a wifi is erősebb.
-
mrmft
senior tag
Probalkoztam vele, a routertol 2 helyiseggel arreb mar hasznalhatatlan volt 5GHz-en, itt az AC68 meg vigan 200mbps felett ment, nem is igazan ertettem a dolgot, emiatt itt nem valt be, meg aznap vissza is vittem. Hosszas problkozas utan vegul az AX58U lett az egyetlen valoban elore lepest jelento es hasznalhato alternetiva, ami meg ar/ertek aranyban nekem elviselheto. 2x2-esnel jobb kliensem nincs, AX200 van a laptopok javaban. Jelerossegben minimalis elorelepest mutat az AC68U-hoz kepest (5-7dB - ugyanott elhelyezve, ugyanavval a klienssel, csatornan, stb.), viszont sebessegben konstansan jobb a regebbi kliensekkel is. AX mod kikapcsolhato 2,4 es 5GHz-en is ha nem kell.
-
woodworm
veterán
Az utolsó butaság, manapság már csak szimultán dual band routereket forgalmaznak, elvétve néhány régi típus lehet, ami nem tudja.
Az ac65p és az ac85p mindenben megegyezik, ha van lehetőség előbbit venni, inkább azt érdemes.
Az ac68u-nak van néhány szolgáltatása, ami nem elérhető az ac65p/ac85p pároson, a wifi makrancos jószág, nem garantált, hogy jobb lesz az új routerrel. Egyébként hardveresen erősebbek és alacsonyabb terhelést jelent nekik a gigabit kiszolgálása.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX