- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
vargalex
üzenetére
Köszi! Igen ingadozik, hogy melyik az erősebb indításnál, de ne felejtsük, hogy a TP-Linknél 1 betonfal is van, míg az Asussal egy szobában vagyok. Már csak azt kellene tudni, hogy milyen TP-Link lehet.
Én inkább azt ajánlanám nagy házba. Egyébként más is reklamálta már, hogy nem érti a 65P-t miért nagy lakásba ajánlják.MaCS_70, TeeJay tapasztalatból beszélek. Idáig a 741ND-vel semmi gond nem volt, azt leszámítva, hogy egy idő után dobálta a jelet, de táp cserével az is megoldódott. 65P után, ami 5GHz-n ment, állandóan reklamált a család, hogy minden rosszabb mint régen volt. Mondjuk ezt én is tudom.

És tényleg, a legtávolabbi szobában nincsen jel. Átraktam 2.4GHz-re azóta, nincs gond. Ráadásul amikor az 5GHz is ment, "kézrátétellel" kb. 50 C°-os volt a ház, most, hogy kikapcsoltam, hűvösebb lett. vargalex mondta, hogy az 57U SOC-ja 37C°-os. Testhőmérsékletet alapul véve, ez teljesen hűvös. Ez alapján most kb. 42 C°-os. Van remény, hogy jobb lesz majd az 5GHz is. Gyári firmwarevel jobb volt, csak frissítés után gyengült.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Android játékok topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én inkább azt ajánlanám nagy házba. Egyébként más is reklamálta már, hogy nem érti a 65P-t miért nagy lakásba ajánlják.
Gubek-Einste
Dr.NX