- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Csak azt nem értem, ha egyik meglévő eszközöd sem támogatja a DraftN-es szabványt, akkor miért kellett ilyen router. No mindegy, nem az én dolgom.
Még a végleges N-es szabvány messze van (2009 Q4), a rövid hatótávolságú gigabites WiFi más tészta.
LaMotta: ha Neked ennyit ér egy barátság, akkor vegyél D-Linket.

cygnus_ve: TP-Link TL-WR642G - ahogy azt már mondták -, vagy TL-W543G.
Speed(R): jó hír, hogy megfelelően működik!
Ha lenne rá affinitásod, hogy helyi hálón "mérnél" nekünk sebességet, azt megköszönném. Kíváncsi vagyok rá, mire képes!Destloler: mint már azt mondtam, DIGI LAN topicban kérdezz rá, hogy ki használt routert 30/20 Mbps WAN sebességgel.
Az Edimax DraftN nem rossz választás, tesztekben egész szépen szerepel, és egész jó áron hozzá lehet jutni.
-
LaMotta
aktív tag
Tudomásom szerint ez a jelenlegi draft N marad a normális N szabvány (.0ról szinte semmi sincs).. Nem fog változni... Pont ezért is, mert jönnek újabbak 2011-től. De én valami V-ről olvastam. A lényeg a lényeg.. Jó ez a mostani is.. Aztán ha meg vesz az ember laptopot vagy akármit az elkövetkezendő pár évben, valószínűleg N is lesz benne
..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha lenne rá affinitásod, hogy helyi hálón "mérnél" nekünk sebességet, azt megköszönném. Kíváncsi vagyok rá, mire képes!
..
Gubek-Einste
Dr.NX