Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireBuddha
csendes tag
szia...
wndr3700-at személyesen nem használtam erről így nem tudok nyilatkozni, annyit azonban láttam tesztekből, hogy a most kapható v2 rosszabbul teljesített, mint a v1... illetve tesztekben az e4200 is megverte...
e3000-et teszteltem, az is igazán jó, de ha már ez az árkategória belefér én inkább az e4200-t javasolnám...
jelenleg e4200-at használok, nagyon meg vagyok vele elégedve... 3 gép gigabiten, 3 laptop a 2.4ghz-es wifin, egy htpc wmp600n-es adapterrel és egy wdtv live wusb600n adapterrel az 5ghz-es rádión... 25/5-ös net torrenttel állandóan megy, netezés (megjegyzem gyári qos kifejezetten jól működik és gyorsan reagál), és 2 hd stream megy rajta... akadozás, lassulás még nem volt tapasztalható... és ugye ott vagy a 450mbit-es technológia, ezt ugyan vevő hiányában még ki sem lehet használni, de a router részéről már ok (future proof)...
usb sebességéről nem tudok nyilatkozni, mert még szükség hiányában nem próbáltam, de ha érdekel szívesen betesztelem azt is és megírom hogy mire jutottam vele...jelenleg talán egyetlen hátránya az e3000-el szemben, hogy még nincs kész rá a dd-wrt, de már ez is folyamatban, csak az 5ghz-es 3x3 mimo miatt lassabban halad, mert ez az első ilyen eszköz amire készül... egyébként teszt verzió van már belőle, én is használtam, az 5ghz-es részen kívül már minden tökéletes benne...
tehát én az e4200-re szavazok...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX