- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Tehát plusz antenna sem biztos, hogy letöltési sebesség növekedést okozna. Végülis 2 hete tesztelem. A 2 tv-nek és 1 laptop-nak elég a telefonos hotspot es a Huawei router is.
Igazából lenne optika lehetőség is mert most szűnik meg a réz vezetékes (30 mbit) netem. De nincs kedvem falat vésni meg javítani a nemrég felújított házat. (Igazából beneztem mert nem gondoltam, hogy légkabel lesz az optika amikor 25 éve a rezet nem engedték levegőben vinni... és úgy csövezzem be a falat pár éve hogy alul jön majd be az új is biztosan. Szóval a következő festés előtt valószínű bejon majd az optika.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gubek-Einste
Dr.NX