- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripton
csendes tag
válasz
jerry311 #4733 üzenetére
Jól látod, nem az a gond, hogy nincs miből válogatni, ellenkezőleg..
Gigabites valóban nem kell, csak egy 8 portos stabil router, amivel nem kell szöszölni..
Árlistákon találni sokat, de én itt olyan valódi felhasználók tapasztalatait várom, akiknél már bevált egy egy típus..Tp-Link TL-R460 típusú routert és SMC barricade 7004vbr router-t használok, ezek beváltak.
ez a kettő jön első blikkre szóba:
- ASUS RX3081
- TP-LINK TL-R860Ha van valakinek tapasztalata velük, vagy más javaslata ne tartsa magában!
-
harry
veterán
válasz
jerry311 #4233 üzenetére
Két linux között próbáltam
Rendben, akkor marad cat5e, a sebesség elég is, csak érdekelt, hogy a gyakorlatban lehet-e ennél többet elérni egyszerű otthoni berendezésekkel (vagyis egy egyszerűbb switch-csel, és sima utp kábellal).
Amúgy azt furcsállom, hogy ha csak simán egy keresztkapcsolt kábellal kötök össze két gépet, akkor ilyen 12-13MB/s sebességgel másoltak, holott azt gondolnám, hogy a gigabites kártyák miatt ott is gyorsabbnak kéne lennie. -
footy
addikt
válasz
jerry311 #3224 üzenetére
Én is ettől tartok, ezért érdekelnének tapasztalatok a cuccal kapcsolatban. A fórumban rákerestem, egy ember írta, hogy van ilyen neki.
Az árukeresők egyébként 8e Huf körül dobnak rá találatot, ami reálisnak tűnik a tudását figyelembe véve. Ebből kiindulva 5ért megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest