- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Netfone
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ace owner #84316 üzenetére
A mesh lényege a következő: több access point van, de ezek egységes elérést biztosítanak, ráadásul úgy, hogy a váltás köztük automatikus és az ember számára nem észlelhető.
Én ma már csak ilyenben gondolkoznék.
Mindez mehet úgy is, hogy a hálózat elemei is wifin tartják a kapcsolatot, de az igazi az, ha vezetékes a gerinc.
Én a helyedben megemelném a keretet, és megpróbálnék elsőre mondjuk egy Asus RT-AX58 routert, és ha az nem fedi le az egész házat, akkor a lefedetlen terület és esztétikai megfontolások függvényében egy alap Lyra node-ot vagy egy AC57u v3 rouert. Ez utóbbi ugyan csak AC-s, de csak a lefedetlen területre szól. Lehet persze AX-es is, de jóval drágábban.
A fő eszköznek viszont én már nem választanék nem AX-est.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest