- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clark78
tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni a következő témában.
Adott egy ASUS RT-AC66U B1, ami a jobb lefedettség érdekben AiMesh Wifi rendszerben van egy RT-AC1300G PLUS V3-mal.
Mostanában eléggé be van lassúlva a rendszer, nem az igazi már és úgy érzem itt az idő AX-re váltani.
Vettem egy TP-Link Archer AX55 AX3000-t a jó ár-érték aránya miatt, de félek, hogy elhamarkodtam a döntést.
Lehet, hogy ez annyival combosabb lesz, hogy lefedi azt a szobát is amihez kellett az AiMesh? Ha nem, akkor jól sejtem, hogy nem fog tudni egyik fent említett ASUS routerrel sem wifi mesh rendszerben működni? Kell hozzá egy saját márkás router pluszban?
Még nem bontottam ki ezt az új routert. Lehet egy ASUS-t kellene venni helyette hasonló paraméterrel?
Előre is köszi!
Üdv, Clark78
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest