Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
jerry311 #105062 üzenetére
Nem értem, h miért kell nekem az utolsó 2 sort ismételten elolvasni, értem, h full lutri az egész, mert a hálózattól függ.
Csak kértem, h ha elsőkézből van tudomásod egy olyan típusról, ami 2 kismegszakítón keresztül is hozta a 600Mbps-t, akkor írjad meg a pontos típusát, hátha valakinek jól jön.
Emellett találtam egy magyar videót, aki kipróbálta a TL-PA7017-et, gondoltam megosztom, h az a típus még egymás mellé dugva sem hozta a marketinget. Ha valaki rákeres, akkor legalább talál egy tesztet róla.
Értem, h ajánlható a powerline, de konkrét típus ajánlásával többre mennek az emberek, addig ez így egy nesze semmi fogd meg jól.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Neo - Pantone Poinciana - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest