Hirdetés
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
válasz
memorix
üzenetére
Szia,
Értem én, hogy mindentől is függ, de igazából az lett volna a kérdés, hogy az ASUS RT-AX57 és a CUDY WR3000 között az én igényeimet alapul véve van-e jelentős érdemi előny/hátrány. Esetleg ASUS RT-AX53U még alternatíva-e.
Milyen falazatú szobáid vannak? (tégla/vastbeton/ytong/könnyűszerkezetes) valószínűleg (újépítésű társasház)
Hány szobában tervezed Wifivel kiváltani a kapcsolatot? Az egész lakásban ez kell.
Lesz -e kábeles kapcsolat? Nem igazán
Hol helyezkedik el a routered majd? Sajnos a hálószoba sarokpontján, de a szobák távolabb vannak, folyosó köti össze őket a napplival.
Mennyi eszköz csatlakozik rá? Változó, de mondjuk csúcsban 2 telefon, 1 laptop, 2 TV (pl. Netflix v. Max streaming)
Milyen Wifi szabványt támogatnak az eszközeid? Passz, de nem releváns annyira sztem.
Torrent? Ritkán, alkalmi és inkább csak letöltés NAT? Nem VPN? Nem
TV streaming lesz -e? Igen, alaklmanként Netflix, Max online játék ? Nem Ingyenes szülői felügyelet kell -e? Egyelőre nem kell, majd 1-2 év múlva inkább
Milyen wifi-t támogatnak az eszközeid? Van ami tudja a WiFi6-ot Hány eszköz csatlakozik rá? Ld. fentebb Egyidőben mennyi eszköz megy majd? Ugyanaz a válasz..
Mennyit szánsz rá? 20-30-40-50eFt. 20 inkább Mennyi a plafon egy jó router esetén? 29
Milyen sebbességet várnál el a legrosszabb Wifi vételű szobádban? HD-ben menjen a Netflix és a Max Tudsz NET kábelezni is? Nem Milyen típusú a mostani Wifi router eszközöd? Most csak szolgáltatói van, mert nemrég halt meg egyik napról a másikra Mi Router AX1800. Bár stabilnak tűnt, de a hatótáv gyengébb, mint amit a Vodafos, ill. még UPC adott (álló fehér)Tegnap egy Cudy-t vettem 21990-ért MM-ből, próbálgatom, de ha valaki másról jobban meggyőz vissza tudom vinni 14 napig. Amúgy ma pont 2000 Ft-tal még olcsóbb lett..

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX