- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Panthera #26187 üzenetére
megnéztem egy programmal már nem tudom, és igen úgy gondolom, hogy igen valós időben küldi, vagy valami más tuprisság is lehet, mert amikor ránéztem, hogy hízik-e a pufferban a leendő videó mindig megnőtt max néhány mb osra, majd ujrakezdte, eddig ilyet nem tapasztaltam más oldalaknál....
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Panthera #26157 üzenetére
egyébként nem kell hozzá lejátszó, megnéztem jobban, van a letöltés, és van a lejátszás gomb, ha a lejátszás gombra nyomsz, akkor a netvideohunter ablakában jelenik meg a vieo és ott tudod nézni
kék alapon fehér jobbra mutató nyilacska, singleclik rá, megnyílik az ablak, kiválasztod a videót play, kiírja, hogy konnekted, és már play gomb után játsza is lefele...
/szerkeszteni már nem tudtam az előző hsz-t/ -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Panthera #26157 üzenetére
VideoStreamet akarsz lementeni a legegyszerűbben...
ez beépül a firefoxodba lementi a megadott mappába, azután nézheted.
ahogy betöltödik egy oldal, egyből elkezdi fürkészni, hogy mi a helyzet,
utána meg valóban kell hozzá lejátszó.
de ha szétnézel a bővítmények között az ff-hez, akkor találsz olyat is ami aviba menti, bár ahhoz is kell lejátszó -
tigerscorpio
aktív tag
-
tigerscorpio
aktív tag
telepítő USB-t
(igazából memóriakártyáról egy USB-be dugható közvetlen olvasóval)az ok az, hogy w7 et tudtam csinálni a microsoft eredeti alkalmazásával 4gb os ms pro duo kártyára és tudok is telepíteni róla
-ezen felindulva 1gb os szintén ms pro duo ra szeretném az xp t telepíthetőre-bootolhatóramásolni
-ha nincs véletlenül cd/dvd meghajtó vagy ha éppen nem üzemel stb...
cigam --> Telepítőt szeretnék
LonGleY --> WintoFlasht töltöm
zone--> Yumit is töltöm
Köszönöm mindőtöknek
megírom a fejleményeket...amint megcsinálom, nemtudom mikor érek rá, de majd beszámolok
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
#41635072 #26136 üzenetére
helló, milyen programmal tudnék bootolható win xpt létrehozni? USB re?
w7 et simán tudtam egy 4gb os ms pro duo kártyára card readerrel olvasva
de xp nél sehogy nem akarja1gb os karira próbáltam. Iso to USB programmal, felmásolni intézővel, vagy tcmdvel, de semmi
bootolásosra akarom formázni a kártyát amikor az iso to usb ben vagyok, néhány idő múlva kiírja, hogy error
ha nem pipálom be a boot létrehozása, akkor megcsinálja akkor , csak nincs ben rendszerlemez el fogad a gép -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
LonGleY #26111 üzenetére
A Ritkábbaknál igen.
ezzel az eszközzel igazad is vande gyakran találkozni, legalábbis régebben lehetett, hogy "audiotrack1..." stb
ugye ezek mp3ak voltak, csak nem volt semmi tag info bennük...
amikor még nem volt elterjedve az internet ennyire, még azokra gondolok, azokra az időkre . igazából, csak eszembe jutott -
tigerscorpio
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest