Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Nemnem, Localhoston fut tehát "feltölteni" nem kell sehova, lényegében amikor "feltöltöd" akkor csak átmásolja magának egy másik mappába, nem hagyja el a gépedet, viszont közben ugyanúgy minden adatot feldolgoz a fotókról, köztük a GPS koordinátákat is.

-
racskobalazs
senior tag
Én egy ilyet tudok, Immich a neve, dockerben fut, lényegében majdnem 1-1 Google Photos klón. Betöltöd neki, s akkor ugyanúgy van térkép, lehet albumokat létrehozni stb. Félig-meddig offline, mert saját magadnak hostolod. GitHub - Immich
-
racskobalazs
senior tag
-
racskobalazs
senior tag
válasz
genndy
üzenetére
Szia,
Megnézegettem őket, fel is raktam, viszont olyan amilyenre gondoltam nincs köztük. Az egyiknél az ütemezéshez licenszkulcsot kér, a másik pedig csak minimum napi szinkronizálást csinál, egyik sem "real-time".
Ha nincs, akkor jó lesz ez is (SyncBackFree) aztán kibékülök a napi szinkronnal
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Akkor most én is kérdeznék. Ez a képes téma beindított nálam egy ilyen "na akkor essünk neki rendszerezni a filejaimat" dolgot, és a következőre gondoltam:
Mindent felköltöztetek OneDrive-ra, és akkor az lenne az "etalon" onnan kéne még tovább 1-2 backup helyre szinkronizálni. Jelenleg 2 copy van a dolgokból, de egyik sincs beszinkronizálva, így egyikben x hótól nincsenek meg a dolgok másikban y-tól.
Valami olyan program kéne aminek mondjuk megadom forrásnak az OneDrive mappáját, és bármi változás van ő szépen csendben ezt elintézi a többi célként megadott mappákba is.(Akár oda vissza is jó lenne, ha módosítok valamit az egyik syncelt offline mappápan, syncelje le onedrive-ba)
Van ilyesmi ingyenesben? -
racskobalazs
senior tag
válasz
kivlov
üzenetére
Én pont most csinálom, ezen a témán "felbuzdulva" 70%-ra redukálom a képeket, kiteszteltem ha nagyon zoomolok és nézem észrevehető de maxon kb megkülönböztethetetlen (huh hosszú szó), és így egyelőre egyik mappából csináltam ~60GB-ből 20-at. Most a kamerás képeim mennek 85%-on, tömörítési arányszámból kiindulva a 80GB-s mappa lesz kb 40. Mindenképp megéri néha végigmenni ezeken akkor is ha sok idő. Én erre a fentebb linkelt RIOT-ot használom, bár jó lenne valami tőbbszálú móka mert így nagyon-nagyon lassú a gép teljesítményét meg egyáltalán nem használja ki (CPU ~8-10% körül)
@SunMount3r: A minőségét igen, de nem, vagy csak nagyon erősen keresve észrevehető a különbség az eredetihez képest. 80-as beállításig kb nincs is látható különbség.
-
racskobalazs
senior tag
Szia,
Hát ilyet nem feltétlen tudok így fejből, dependency gráfra szerintem kb bármelyik fentebbi program jó lehet. Esetleg a részleteket amik kellenek bele tudod írni magába a mezőbe egy kisebb betűtípussal, és akkor jön ki ha rázoomolsz. Vagy ha nagyon overkill akkor Neo4j gráfadatbázis, ha jól tudom az tud ilyesmit, hogy a node-ok attribútumait kiírja kattintásra...
De hátha valaki más tud egyszerűbb megoldást

-
racskobalazs
senior tag
Szia,
Hát erre én szerintem valamilyen Visio, EnterpriseArchitect vagy ingyenesként SoftwareIdeasModeler-el mennék neki, valamilyen egyedkapcsolati diagrammal, flowchart-al. Tuti ha pl neten rákeresel flowchart készítőből rengeteg lesz valszeg egy csomó ingyen is.
Ilyesmire gondolsz?
-
-
racskobalazs
senior tag
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Windows alá van valami olyan program aminek adok két hasonló, de nem egyező mappastruktúrát és megtalálja a különbségeket/duplikációkat?
WinMerget-t próbáltam de nekem olyan kéne ami mappák között is megtalálja ha van ugyanaz a file és nem csak almappákban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest