- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henrico
tag
válasz
racskobalazs #53561 üzenetére
Köszönöm! Már vetem is bele magam mélyebben.
-
Henrico
tag
válasz
racskobalazs #53554 üzenetére
Köszönöm, ránézek. A fényképeket nem szeretném sehova feltölteni.. rengeteg. Ez pedig azt feltételezi, nem?
-
Vesa
veterán
válasz
racskobalazs #53494 üzenetére
Na ezt kipróbálom, mennyire működik jól. Lassan alap kell legyen egy ilyen, annyi a fake tartalom a neten. Bár idővel, ahogy az AI finomodik, nem tudom lesz-e olyan algoritmus, ami képes lesz detektálni. És persze ez Photoshop ellen nem véjd...
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
racskobalazs #53454 üzenetére
Caesium Image Compressor -al tegyél esetleg egy próbát. Bár konkrét infót nem találtam, hogy több szálon tudja-e futtatni. Fizimiskára ugyanúgy néz ki, mint a RIOT. Beállítási lehetőségekben van inkább eltérés.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
racskobalazs #53465 üzenetére
A kliens gépeken menj be a OneDrive mappájába, jobb klikk a mappákon: "Mindig maradjanak ezen az eszközön". És kész vagy. Az oda-vissza szinkronizációt a OneDrive intézi a felhőn keresztül; amint netre kerül a kliens gép.
-
válasz
racskobalazs #53467 üzenetére
Nem világos mit szeretnél. A OneDrive automatikusan szinkronizálódik a helyi mappával, kb valós időben. Tehát van egy példány a felhőben, és egy a helyi gépen. Erről szeretnél még egy másolatot egy harmadik helyre? Hova?
A FreeFileSync többféle módon beállítható, akár valósidejű szinkronizációra is.
Azonban egy rendszeres mentés egy külső lemezre sokkal jobb megoldás. Egyrészt ha csak a mentés idejére dugod rá, a többi időt a fiókban tölti, kicsi az esélye hogy egy zsaroló vírus, vagy egy véletlen/szándékos törlés áldozatává válna. Másrészt a mentőprogramoknak egyik fontos szolgáltatása, a verziókövetés. Ha egy hét hónap múlva jut eszedbe, hogy bizonyos képeket nem kellett volna módosítani/törölni, a mentésből, még visszahozhatod. -
genndy
addikt
válasz
racskobalazs #53465 üzenetére
Biztos hogy van, nézz csak rá az Összefoglalóban a Szinkronizálás-Lokális részre. Ha van még kérdésed majd BitRider eligazít, ő szedte ezeket össze, szerintem valamelyiket ő is használja.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
racskobalazs #53454 üzenetére
Igen, ettől féltem, szóval ezek nem is igazán "tömörítők", hanem inkább "átkódolók", "konvertálók". Így a minőség vesztés, még a leg feszesebb beállítások mellet is elkerülhetetlen...
-
Traxx
őstag
válasz
racskobalazs #53348 üzenetére
Szia!
Talán igen, és azért mondom azt, hogy talán, mert az egyes programok képességeit nem ismerem. Talán valami gráfszerűség lenne nekem a jó. Vagyis, a példámból kiindulva, áttekinthetően ábrázolva kellene tudnia, hogy:
- A központi helyen lévő X hely kitől kap (Y) és ad szolgáltatást (Z)
- Y kinek nyújt és mit
- és végül Z kitől kap és mit.És ha rákattintok mondjuk Y-ra, akkor az lenne a legtutibb, ha ezeket az infókat rögtön látnám is
-
Grave_444
nagyúr
válasz
racskobalazs #53044 üzenetére
Próbáltam, fekete képernyőt veszi úgy is.
BitRider
Ez jó lenne, ha 2 másodperc után nem az álló képet rögzítené.tpeter77
165Hz-es a monitorom, laggol az egész, mintha csak 60FPS-t tudna. -
detroitrw
addikt
válasz
racskobalazs #53030 üzenetére
Megnezem koszi
-
BiP
nagyúr
válasz
racskobalazs #52992 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest