-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menslee
tag
válasz
LonGleY #30592 üzenetére
Igen, elég bonyolult és az a baj hogy elméletileg erre a célra lenne alkalmas ez a program[link] de valamiért nem átnevezte amit át
kellene neki hanem kínai írásjelekkel szórta tele a dolgokat.
Előfordulhat hogy rosszul írtam körül a problémát, éppen ezért ha valaki tud egy hasonló tudású programot
ami működik (nem baj ha fizetős) akkor azt megköszönném -
Menslee
tag
válasz
LonGleY #30590 üzenetére
Nem, a lényeg az hogy a CD-kről a zenék úgy lettek ki grabbelve hogy minden lemez
CD01-01-el kezdődik. Ezeket kéne átnevezni elsősorban hogy az összes fájlt egybe lejátszva
ne keverje az albumokat.
Például:
CD0-01-et átnevezni CD"album neve"01-01.
De ezt párszáz lemeznél egyesével eljátszani remélem nem kell elmagyarázni miért nem
csábító feladat. -
Menslee
tag
Sziasztok!
Én egy olyan programok keresek amivel több zene "property"-ét tudom átnevezni egyszerre.
Próbáltam a File Property Edit Pro-t de nem segített csak teleszórta kínai karakterekkel
amit át kellett volna neki írni.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest